Ten przepis nie posiada zdjęcia
Czas przygotowania
0min
Czas całkowity
0min
porcja/porcje/porcji
--
Poziom
--

Składniki

  • KREM: 1 L ŚMIETANY 30% 80 gCUKRU 20 G CUKRU WANILINOWEGO 3-4 ŁYŻKI KAWY ROZPUSZCZALNEJ 10 G ŻELATYNY (NAMOCZONEJ W 50 ML ZIMNEJ WODZIE TJ. W POŁOWIE MIARKI Z TM) MUS: 300 G MALIN (LUB TRUSKAWEK)MOGĄ BYĆ MROŻONE 100 G CUKRU

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz

Podziel się przepisem

Dzisiaj to przygotuję

Przygotowanie

  1. SKŁADNIKI NA KREM DAJEMY WG KOLEJNOŚCI  I GOTUJEMY   14 MIN  100 STOPNI OBR 2

    PRZELEWAMY DO PUCHARKÓW ŻEBY SIE WYSTUDZIŁO.  GDY BĘDZIE ZIMNE WYLEWAMY NA TO MUS KKTÓRY ROBIMY TAK:

    MALINY I CUKIER WKŁADAMY DO NACZYNIA I GOTUJEMY 8 MIN- 80 STOPNI  -OBR 2

    NA KONIEC MIKSUJEMY 8 SEK- POZ 5 I POLEWAMY PPZESTUDZONY KREMtmrc_emoticons.)

Model urządzenia Thermomix®

  • Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

Kategorie przepisów:

Wyślij do wydruku

PANNA COTTA KAWOWA Z MUSEM MALINOWYM

Wydrukuj:

Komentarze

  • Nie ma żadnych komentarzy
Are you sure to delete this comment ?