Czas przygotowania
2min
Czas całkowity
2min
porcja/porcje/porcji
4
porcja/porcje/porcji
Poziom
Łatwy
Składniki
Mus z czerwonej porzeczki
- 500 g Czerwona porzeczka bez szypułek
- 50 g cukier trzcinowy
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
-
Naczynie miksujące kompletne premium
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPrzygotowanie
- 1- porzeczki z cukrem zmiksować 1 min, obr10
2- usuną nasiona zgromadzone przy uszczelce i rozlać do szklanek lub salaterek
Mus
Porady
Mus jest doskonały jako dodatek do budyniu jaglanego lub innych rodzajów budyniów
Model urządzenia Thermomix®
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY
Znajdź podobne:
Komentarze