Załaduj zdjęcie
Czas przygotowania
0min
Czas całkowity
0min
porcja/porcje/porcji
--
--
Poziom
--
Składniki
Chleb z serem i salami
- 100 g sera ementaler, pokrojonego na kawałki
- 100 g salami, pokrojonego na kawałki
- 80 g czerwonej papryki, pokrojonej na kawałki
- 700 g mąki pszennej, typ 550
- 480 g wody
- 40 g świeżych drożdży, pokruszone
- 15 g przyprawy do pizzy, ja dodałam suszone pomidory
- 1 łyżeczki soli
- 1 łyżeczki cukru
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
-
Naczynie miksujące kompletne premium
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPrzygotowanie
- 100g sera ementaler pokrojonego na kawałki, 100g salami pokrojonego na kwałki, 80g czerwonej papryki pokrojonej na kawałki - 4 sek obroty 5.
700g mąki pszennej, 480 g wody, 40g drożdży, 15g przypracy do pizzy, 1 łyżeczka cukru, 1 łyżeczka soli - 2 minury wyrabianie ciasta "Ciasto" .
Ciasto przełożyć do wyrośnięcia 40-60 minut.
Piec w 220 stopiach na dolnym ruszcie około 60-70 minut
Forma do pieczenia 35 cm
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY
Znajdź podobne:
Komentarze
Are you sure to delete this comment ?