Załaduj zdjęcie
Załaduj zdjęcie
Czas przygotowania
0min
Czas całkowity
0min
porcja/porcje/porcji
-- --
Poziom
--

Składniki

Chleb z serem i salami

  • 100 g sera ementaler, pokrojonego na kawałki
  • 100 g salami, pokrojonego na kawałki
  • 80 g czerwonej papryki, pokrojonej na kawałki
  • 700 g mąki pszennej, typ 550
  • 480 g wody
  • 40 g świeżych drożdży, pokruszone
  • 15 g przyprawy do pizzy, ja dodałam suszone pomidory
  • 1 łyżeczki soli
  • 1 łyżeczki cukru

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium kup teraz

Podziel się przepisem

Dzisiaj to przygotuję

Przygotowanie

  1. 100g sera ementaler pokrojonego na kawałki, 100g salami pokrojonego na kwałki, 80g czerwonej papryki pokrojonej na kawałki - 4 sek obroty 5.
    700g mąki pszennej, 480 g wody, 40g drożdży, 15g przypracy do pizzy, 1 łyżeczka cukru, 1 łyżeczka soli - 2 minury wyrabianie ciasta Ciasto"Ciasto" .
    Ciasto przełożyć do wyrośnięcia 40-60 minut.
    Piec w 220 stopiach na dolnym ruszcie około 60-70 minut
    Forma do pieczenia 35 cm

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

Kategorie przepisów:

Wyślij do wydruku

Chleb z serem i salami

Wydrukuj:

Komentarze

  • Nie ma żadnych komentarzy