thumbnail image 1
thumbnail image 1
Czas przygotowania
0min
Czas całkowity
0min
porcja/porcje/porcji
-- --
Poziom
--

Składniki

Masę solną

  • 200 g mąki
  • 200 g soli drobnej
  • 200 g wody

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium kup teraz

Podziel się przepisem

Dzisiaj to przygotuję

Przygotowanie

    CIASTA
  1. WSZYTKO WRZUCIĆ RAZEM DO NACZYNIA MIKSUJACEGO 2 MINUTY Ciasto"Ciasto" TJ. INTERWAŁ , JEŚLI MASA NIE BĘDZIE MIAŁA  KONSYSTENCJI CIASTOLINY, PLASTELINY DOLAĆ TROSZKĘ WODY, WSZYSTKO ZALEŻY DO RODZAJU MĄKI I OD PRODUCENTAtmrc_emoticons.)POWODZENIA!!

    PS. JEŚLI CHCEMY WIĘCEJ CIASTA TO SOLI DAJEMY TYLE ILE MĄKI + WODA

    PRZEPIS TEN DEDYKUJE MOJEJ KOLEŻANCE IWONIE KTÓRA JEST ZBYT ZAJĘTA BY SAMA GO UMIEŚCIĆtmrc_emoticons.)) ANIOŁKI  PRZYGOTOWANIE PRZY UDZIALE MOJEJ KOLEŻANKI IWONY!! DZIĘKUJĘ ZA POMOC tmrc_emoticons.))

     

    PS. ANIOŁKI SŁUSZYMY W 100 STOPNIACH W PIEKRANIKU TAK DŁUGO ABY SPÓD CIASTA BYŁ SŁUCHY, WSZYSTKO ZALEŻY OD GRUBOŚCI ANIOŁKA!!

Model urządzenia Thermomix®

  • Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

Kategorie przepisów:

Wyślij do wydruku

Masa solna Świąteczne Aniołki

Wydrukuj:

Komentarze