Ten przepis nie posiada zdjęcia
Czas przygotowania
0min
Czas całkowity
0min
porcja/porcje/porcji
5 słoik/słoiki/słoików
Poziom
--
  • TM 31
opublikowany: 18/08/12
zmieniono dnia: 20/08/12

Składniki

  • 200 gramów watróbki drobiowej, pokroić na kawałki
  • 100 gramów koncentratu pomidorowego
  • 1 opakowania włoszczyzny, umyć, obrać i pokroić na kawałki
  • 6 czubatych łyżek kaszy manny
  • 2 płaskich łyżeczek soli
  • 1 płaskich łyżeczek pieprzu
  • 1 płaskich łyżeczek jarzynki

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz

Podziel się przepisem

Dzisiaj to przygotuję

Przygotowanie

  1. W TM31 robię to tak:

    pokrojoną w cząstki marchew i por miksuję 8 sek. poz. 6

    dodaję wątróbkę i pozostałe składniki

    gotuję 25 min. temp. 100 st. C poz. 3

    Gorące pakuję do słoiczków, zakręcam i stawiam do góry dnem do ostygnięcia.

    Smacznego@!

Model urządzenia Thermomix®

  • Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

Kategorie przepisów:

Wyślij do wydruku

pasztet - smarowidło kanapkowe

Wydrukuj:

Komentarze

  • sierpnia 21, 2012 at 14:53
    2.0

    Duende, jestem przekonana, że tego pasztetu w Thermomixie nie robiłaś! Ja właśnie skończyłam go robić.. Czas gotowania jest za długi, przywiera do dna naczynia, zaczynało sie przypalać. Smakowo też nie jest rewelacja, jak dla mnie trochę "gumiasty"  i coś mi brakuje przypraw typowych do pasztetu. Robiłam ściśle w/g Twojego przepisu. A miałam nadzieję, że będzie super pasztecik do smarowania. Może ktoś lepszy kulinarnie spróbuje go zrobić. Może ja coś zrobiłam niewłaściwie? Jak go ulepszyć?tmrc_emoticons.~

    GaBi


    "Człowiek, który ciągle pędzi, może przegrać życie, bo w biegu nie ma czasu na myślenie"

  • sierpnia 20, 2012 at 17:38

    syn mój zabrał kanapki z tym pasztecikiem dzisiaj ze sobą w podróż tmrc_emoticons.-) Mówi, że pycha tmrc_emoticons.-)

    http://thebestthing12.blogspot.com/


     

  • sierpnia 20, 2012 at 16:48
    2.0

    No, właśnie. Teraz to wiadomo jak wykonać. Spróbuję, dodaję do swojego zbiorku.Big Smile

    GaBi


    "Człowiek, który ciągle pędzi, może przegrać życie, bo w biegu nie ma czasu na myślenie"

  • sierpnia 20, 2012 at 10:41

    Oktmrc_emoticons.;) tmrc_emoticons.;)  DziekiBig Smile Big Smile Big Smile

    Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni SmileSmileWink                            

  • sierpnia 20, 2012 at 08:36

    usunęłam część z opisem tradycyjnym. Teraz lepiej?

    http://thebestthing12.blogspot.com/


     

  • sierpnia 19, 2012 at 20:54

    Przepis jest fajny, tylko fakt, tradycyjnych tu nie umieszczamy, tylko te TMtmrc_emoticons.) tmrc_emoticons.)  Ciut zamieszania jest... da sie dojsc do ladu, ale w pierwszej chwili trzeba sie zastanowic sekunde, co do czegotmrc_emoticons.;)  Moze da sie troszke uporzadkowac przepis ??? tmrc_emoticons.) tmrc_emoticons.)

    Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni SmileSmileWink                            

  • sierpnia 19, 2012 at 00:05
    2.0

    Oj, oj, pomieszałaś to kompletnie! Albo przepis na thermomix ,albo tradycja. Zdecyduj. Gdzie te udka?tmrc_emoticons.~

    GaBi


    "Człowiek, który ciągle pędzi, może przegrać życie, bo w biegu nie ma czasu na myślenie"

Are you sure to delete this comment ?