Ten przepis nie posiada zdjęcia
Czas przygotowania
0min
Czas całkowity
0min
porcja/porcje/porcji
5 słoik/słoiki/słoików
Poziom
--
  • TM 31
opublikowany: 18/08/12
zmieniono dnia: 20/08/12

Składniki

  • 200 gramów watróbki drobiowej, pokroić na kawałki
  • 3 pomidory
  • 1 opakowania włoszczyzny, umyć, obrać i pokroić na kawałki
  • 6 czubatych łyżek kaszki kukurydzianej
  • 2 płaskich łyżeczek soli
  • 1 płaskich łyżeczek pieprzu
  • 1 płaskich łyżeczek jarzynki
  • 3 jabłka

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium kup teraz

Podziel się przepisem

Dzisiaj to przygotuję

Przygotowanie

  1. marchew, por pokrój na częścimiksuj 4 sek poz 8dodaj pozostałe składniki25 min, temp. 100 st C, poz 3.
    Gorący pasztet nałóż do niewielkich słoików, zakręć i postaw do góry dnem do ostudzenia.
  2. W TM31 robię to tak:

    pokrojoną w cząstki marchew i por miksuję 8 sek. poz. 6

    dodaję wątróbkę i pozostałe składniki

    gotuję 25 min. temp. 100 st. C poz. 3

    Gorące pakuję do słoiczków, zakręcam i stawiam do góry dnem do ostygnięcia.

    Smacznego@!

Model urządzenia Thermomix®

  • Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

Kategorie przepisów:

Wyślij do wydruku

Wariant pasztet - smarowidło kanapkowe

Wydrukuj:

Komentarze

  • sierpnia 21, 2012 at 12:43

    Duende, niepotrzebne te drobne złośliwości. Ja czytać ze zrozumieniem potrafię doskonale, ale Twój przepis nie był właściwie sformułowany. W wersji poprawionej zniknęły gdzieś te udka  z kurczaka. Co się z nimi stało? A może to inny wariant?tmrc_emoticons.;)

    GaBi


    "Człowiek, który ciągle pędzi, może przegrać życie, bo w biegu nie ma czasu na myślenie"

  • sierpnia 20, 2012 at 08:39

    wystarczy czytać ze zrozumieniem  tmrc_emoticons.;)

    Aby było jeszcze łatwiej usunęłam część z opisem tradycyjnym.

    http://thebestthing12.blogspot.com/


     

  • sierpnia 19, 2012 at 00:11

    Kochana, uporządkuj ten przepis, tak jak i poprzedni. Musisz zdecydować  sposób wykonania tego pasztetu bo niewątpliwie jest bardzo dobry i łatwy w wykonaniu., Ja sama chciałabym go zrobić , ale w końcu nie wiem jak!tmrc_emoticons.;)

    GaBi


    "Człowiek, który ciągle pędzi, może przegrać życie, bo w biegu nie ma czasu na myślenie"

Are you sure to delete this comment ?