Składniki
Masę solną
- 200 g mąki
- 200 g soli drobnej
- 200 g wody
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
-
Naczynie miksujące kompletne premium
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPrzygotowanie
WSZYTKO WRZUCIĆ RAZEM DO NACZYNIA MIKSUJACEGO 2 MINUTY "Ciasto" TJ. INTERWAŁ , JEŚLI MASA NIE BĘDZIE MIAŁA KONSYSTENCJI CIASTOLINY, PLASTELINY DOLAĆ TROSZKĘ WODY, WSZYSTKO ZALEŻY DO RODZAJU MĄKI I OD PRODUCENTAPOWODZENIA!!
PS. JEŚLI CHCEMY WIĘCEJ CIASTA TO SOLI DAJEMY TYLE ILE MĄKI + WODA
PRZEPIS TEN DEDYKUJE MOJEJ KOLEŻANCE IWONIE KTÓRA JEST ZBYT ZAJĘTA BY SAMA GO UMIEŚCIĆ) ANIOŁKI PRZYGOTOWANIE PRZY UDZIALE MOJEJ KOLEŻANKI IWONY!! DZIĘKUJĘ ZA POMOC )
PS. ANIOŁKI SŁUSZYMY W 100 STOPNIACH W PIEKRANIKU TAK DŁUGO ABY SPÓD CIASTA BYŁ SŁUCHY, WSZYSTKO ZALEŻY OD GRUBOŚCI ANIOŁKA!!
CIASTA
Model urządzenia Thermomix®
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Śliczne Aniołki
Zapraszam do odwiedzenia mojego bloga http://kulinarneszalenstwamaniusi.blogspot.com/
Dziękuję