Ten przepis nie posiada zdjęcia
Czas przygotowania
8min
Czas całkowity
20min
porcja/porcje/porcji
0 słoik/słoiki/słoików
Poziom
--
  • TM 31
opublikowany: 03/06/11
zmieniono dnia: 29/11/11

Składniki

  • 1,5 kg papryki czerwonej
  • 150 g papryki, pepperoni (nie bardzo ostrej, chyba że ktoś lubi)
  • pół szklanki oleju
  • pół szklanki octu spirytusowego
  • 30 g koncentratu pomidorowego
  • 2 ząbki czosnku
  • 3 kulki ziela angielskiego
  • 3 liście laurowe
  • 1 łyżka soli
  • 250 g cukru

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium kup teraz

Podziel się przepisem

Dzisiaj to przygotuję

Przygotowanie

  1. 1. zmiksować czosnek 10 sek obr 5,  

    2. dodać paprykę czerwoną oraz pepperoni, zmiksować   - 5 sek obr 4-5,  

    3. dodać pozostałe składniki gotować 12 minut obr 2-3

    4. przełozyć do słoiczków zakręcić odstawić do góry dnem do wystygnięcia

     

    Doskonałe do mięs i kiełbasek z grilla, hot dogów.

Model urządzenia Thermomix®

  • Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

Kategorie przepisów:

Wyślij do wydruku

PASTA PAPRYKOWA

Wydrukuj:

Komentarze

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY