Tu jesteś:
4
Składniki
paste
- 200 g zmrozonego boczku wędzonego
- 200 g kiełbasy
- 400 g parówek
- 1 duża cebula
- 3 ząbki czosnku
- 2 łyżeczki koncentratu pomidorowego
- 1 łyżeczki przyprawy uniwersalnej z TM., do smaku
- pieprz mielony do smaku
-
6
2min
Czas całkowity 2minPieczenie / Gotowanie -
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
5
Przygotowanie
W suchym naczyniu posiekać czosnek - wrzucając go na wirujące noże 6 sek.obr 8
Dodać wszystkie składniki i zmiksować 30 sek/obr 9
Zgarnąć kopystką ze ścianek naczynia i ponownie zmiksować,obr 9 wyrabiająć do jednolitej masy.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Ewentualnie doprawić solą i pieprzem.
Metką ta można smarować każde pieczywo ale najlepiej takie świeże i chrupiące (własne)
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz