Tu jesteś:
4
Składniki
4 słoik/słoiki/słoików
Dżem
- 1000 g porzeczek
- 400 g cukru żelującego
-
6
35min
Czas całkowity 20minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
5
Przygotowanie
1. Porzeczki i cukier włożyć do naczynia miksującego.
2. Zmiksować 15min/temp. 100C/obr. 3
3. Gorące rozlewać do słoiczków i zakręcić.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Można zrobić z czarnych porzeczek. Wtedy można dać pół na pół cukier żelujący i zwykły.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz