thumbnail image 1
thumbnail image 2
thumbnail image 3
thumbnail image 1 thumbnail image 2 thumbnail image 3
Czas przygotowania
1min
Czas całkowity
1min
porcja/porcje/porcji
2 porcja/porcje/porcji
Poziom
Łatwy
  • TM 31
opublikowany: 31/07/14
zmieniono dnia: 01/08/14

Składniki

kostki lodu

  • 20 kostki lodu
  • 350 g miąższu arbuza, bez pestek
  • 100 gramów wermutu
  • 20 gramów likieru blue curacao

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz

Podziel się przepisem

Dzisiaj to przygotuję

Przygotowanie

  1. do naczynia miksującego włożyć kostki lodu zmiksować 10 sek. obr. poz. 10 - przełożyć do dwóch szklanek

    arbuz zmiksować 5 sek. obr. poz. 10 - ułożyć na lodzie

    dodać po 50 ml wermutu oraz po 10 likieru blue curacao.

    Do smaku można dodać odrobinę cytryny

    smacznego

Porady

wcześniej arbuza można lekko zmrozić, wówczas drink będzie bardziej lodowy tmrc_emoticons.;)

Model urządzenia Thermomix®

  • Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

Kategorie przepisów:

Wyślij do wydruku

arbuzowe morze

Wydrukuj:

Komentarze

  • sierpnia 1, 2014 at 09:52

    dziękuję bardzo, tak również robiłam. nie działa-widocznie już tak wywrotowo u mnie musi być.

    pozdrawiam

  • sierpnia 1, 2014 at 09:47

    Zaczynamy od początku jak edytujesz przepis to po kolei możesz otworzyć poszczególne części przepisu najeżdżając strzałką a zdjęcie masz pewnie u siebie w kompie odwrócone to najpierw obróć w swoim katalogu i wstaw jeszcze raz kasując te fotki .Myślę ,że pomogłam tmrc_emoticons.;)

    Hania z Łodzi: Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.               

  • sierpnia 1, 2014 at 09:37

    głupia sprawa, ale nie widzę opcji edycji zdjęcia tmrc_emoticons.(

  • sierpnia 1, 2014 at 07:42

    Wejdź w przepis edytuj zdjęcie i obróć tmrc_emoticons.;)

    Hania z Łodzi: Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.               

  • sierpnia 1, 2014 at 06:42

    z postawieniem na nogi jest problem,kompletnie nie wiem jak to zrobić.

    mam nadzieję,że będzie smakowało

  • lipca 31, 2014 at 21:21
    5.0

    Ależ to musi być pyszne.  Party W sam raz na niedzielny upał.  Party Zdjęcie piękne, ale spróbuj "postawić je na nogi". tmrc_emoticons.;)

    GaBi


    "Człowiek, który ciągle pędzi, może przegrać życie, bo w biegu nie ma czasu na myślenie"

Are you sure to delete this comment ?