thumbnail image 1
thumbnail image 1
Czas przygotowania
8min
Czas całkowity
8min
porcja/porcje/porcji
4 porcja/porcje/porcji
Poziom
Łatwy

Składniki

SER SMAŻONY WIELKOPOLSKI

  • 2 kostki sera białego chudego, ok.500 g
  • 3 żółtka
  • 2,5 łyżki masła
  • 1,5 łyżeczki soli
  • 1,5 łyżeczki sody oczyszczonej

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium kup teraz
  • Kopystka
    Kopystka kup teraz

Podziel się przepisem

Dzisiaj to przygotuję

Przygotowanie

    SER SMAŻONY WIELKOPOLSKI
  1. 1.Wszystkie składniki dodać do naczynia miksującego

    - czas: 8 min.

    - temperatura: 80 *C

    - obroty: 6

Model urządzenia Thermomix®

  • Appliance TM 6 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 6
    W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

Kategorie przepisów:

Wyślij do wydruku

SER SMAŻONY WIELKOPOLSKI

Wydrukuj:

Komentarze

  • Nie ma żadnych komentarzy