Tu jesteś:
4
Składniki
10 porcja/porcje/porcji
Pastę twarogowo - rybną
- 200 g twarogu, najlepiej chudy
- 120 g ryby wędzonej, pikling,makrela lub inna
- 40 g cebuli
- 1/2 łyżeczki musztardy, najlepiej ostrej
- 1 szczypty soli
- 1/2 pieprz biały, może być czarny
-
6
1min
Czas całkowity 1minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
- Pokrojoną cebulę rozdrabniamy 6 s obr4
- Pozostałe skladniki wrzucamy do pojemnika i miksujemy 10 s obr 4
- Ewentualnie doprawiamy do smaku i mieszamy 3 s obr 2
- Przekladamy do innego pojemnika. Pasta jest gotowa do spożycia od razu po zrobieniu.
Pasta
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Motylek
kup teraz -
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Pasta świetnie nadaje sie na kolacje podawana z ogórkami małosolnymi.
Można stworzyć 2 warianty pasty :
1. W pkt 1. do cebuli dodać 1 małego ogorka kiszonego i zmiksować razem.
2. w pkt 2 do skladników zamiast musztardy mozna dodać 1/2 łyzki ketchupu pikantnego.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzBardzo dobra. Ja zroobiłam
Bardzo dobra. Ja zroobiłam bez musztardy i też jest ok.