3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Ice'ówka


Wydrukuj:
4

Składniki

1 butelka/butelki/butelek

  • 200 g cukierków Ice
  • 10 ml wody
  • 0,4 l wódki
  • 6
    5min
    Czas całkowity 5min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 31 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

  1. 1. Cukierki wkładamy do suchego naczynia, rozdrabniamy Tubro/ 20s.

    2. Wlewamy wodę i podgrzewamy czas 40s/obr.2/temp.37. Po 30 sekundach wlewamy wódkę, następnie przelewamy do butelki i wstawiamy do lodówki.

    Wskazówki:

    Ice'ówkę najlepiej spożyć tego samego dnia, jeżeli będzie stała dłużej straci kolor.

    Najlepiej smakuje bardzo mocno schłodzona.

10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Wygląda smakowicie i jest łatwe do wykonania...

    Zgłoszony przez USA na maja 3, 2024 at 09:12.

    Wygląda smakowicie i jest łatwe do wykonania fnaf

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • This post really la fontana della citta got me...

    Zgłoszony przez VernonDaponte na kwietnia 24, 2024 at 06:24.

    This post really la fontana della citta got me thinking.

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Czas podgrzewania też trzeba

    Zgłoszony przez darek na kwietnia 17, 2011 at 20:29.

    Czas podgrzewania też trzeba zmienić 40 sekund to trochę mało (thermomix nie nagrzeje się w 40 sek. do 80 stopni), proponuje 5 minut.

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • jest pomyłka, trzeba ustawić

    Zgłoszony przez sylwia.gasowska na kwietnia 17, 2011 at 11:23.

    jest pomyłka, trzeba ustawić temperaturę 80 stopni, wtedy wszystko się rozpuści.

     

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • badziew 3/4 cukierkow sie nie

    Zgłoszony przez jummas na kwietnia 15, 2011 at 16:22.

    badziew 3/4 cukierkow sie nie rozpuszcza

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze