Czas przygotowania
0min
Czas całkowity
0min
porcja/porcje/porcji
--
--
Poziom
--
- TM 31
opublikowany: 03/08/12
zmieniono dnia: 04/08/12
Składniki
- 500 g kg arbuza, wypestkowanego i pokrojonego w kawałki
- 0.5 szklanki soku pomarańczowego
- 300 g kostek lodu
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
-
Naczynie miksujące kompletne premium
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPrzygotowanie
DO NACZYNIA MIKSUJĄCEGO WRZUCAMY LÓD I ROZDRABNIAMY CZAS 10 SEK. OBR. POZ.7-8. NASTĘPNIE DODAJEMY POZOSTAŁE SKŁADNIKI I MIKSUJEMY CZAS 15 SEK. OBR. POZ.6-7. DLA ULEPSZENIA SMAKU MOŻNA DODAC TROCHĘ CUKRU.
Model urządzenia Thermomix®
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY
Znajdź podobne:
Komentarze
I ja dziekuje
Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni
dziękuję za uzupełnienie przepisu teraz mogę wykonać ARBUZJADĘ
Przepis fajny, swiezy, tylko, wg mnie, powinnas podac dokladniej skladniki. Zwazyc po prostu. Dla wielu osòb pewnie nie bedzie problemu,poradza sobie "na oko", intuicyjnie, ale moze dla innych, to tak troche nie za bardzo... Pòl arbuza malego... ??? Jaki maly on ma byc?... Woreczek lodu...??? 200ml.. 250??? Jakie woreczki masz na mysli??? Lòd zamrozony w kostkach (trzeba podac ten szczegòl), moga byc wiec i specjalne pojemniczki... Nie dla kazdego jest to jasne, niestety... Przepis nalezy podac dokladniej, choc jest prosty Zdarzylo mi sie raz , ze klientka, zamrozila mi lòd w butelce.... I co z tym zrobic??? Nie pomyslala... Arbuz tez jest nie tylko wypestkowany, ale i pokrojony na kawalki, prawda? Poniewaz nie ma zdjecia, nie wiadomo dokladnie, jaka konsystencje ma napòj.... Czekamy na poprawki
Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni
Are you sure to delete this comment ?