thumbnail image 1
thumbnail image 1
Czas przygotowania
0min
Czas całkowity
0min
porcja/porcje/porcji
0 kawałek/kawałki/kawałków
Poziom
Łatwy

Składniki

Sos tysiąca wysp

  • ½ - 1 ząbków ząbek czosnku
  • 200 g majonezu
  • 55 g Ketchupu
  • 1 łyżeczek białego octu winnego
  • 1 łyżeczek cukru
  • 1 szczypty soli
  • 1 szczypty pieprzu czarnego, mielonego

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium kup teraz

Podziel się przepisem

Dzisiaj to przygotuję

Przygotowanie

  1. Do naczynia miskującego włożyć ½ - 1 ząbek czosnku, rozdrobnić 3s/obr. 8
  2. Czosnek zgarnąć kopystką ze ścianek na dno naczynia miksującego.
  3. Do naczynia miksującego dodać 200g majonezu.
  4. Do naczynia miksującego dodać 55g ketchupu, łagodnego
  5. Do naczynia miksującego dodać 1 łyżeczkę białego octu winnego
  6. Do naczynia miksującego dodać 1 łyżeczkę cukru
  7. Do naczynia miksującego dodać 1 szczyptę soli
  8. Do naczynia miksującego dodać 1 szczyptę pieprzu czarnego, mielonego.
  9. Dodane składniki wymieszać 10s/obr. 4

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

Kategorie przepisów:

Wyślij do wydruku

Sos tysiąca wysp

Wydrukuj:

Komentarze

  • Nie ma żadnych komentarzy