thumbnail image 1
thumbnail image 1
Czas przygotowania
15min
Czas całkowity
15min
porcja/porcje/porcji
400 g
Poziom
Łatwy

Składniki

200g Halibuta wędzonego na ciepło

2 jajka na twardo

1 łyżeczka musztardy Dijon

1 łyżeczka musztardy ziarnistej

2 łyżki majonezu

80 gram sera żółtego

Chilli lub 1/2 łyżeczki pasty chilli

Szczypta przyprawy uniwersalnej

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium kup teraz

Podziel się przepisem

Dzisiaj to przygotuję

Przygotowanie

  1. 1. Ugotować jajka na twardo - wystudzić.

    2. Rybę, jajka i pozostałe składniki włożyć do TM i zmiksować. 6-8 ok. 10 sekund - według uznania - dłuższe miksowanie powoduje gładszą konsystencje.

    3. przełożyć do pojemnika i przechowywać w lodowce.

Model urządzenia Thermomix®

  • Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

Kategorie przepisów:

Wyślij do wydruku

Pasta kanapkowa z Halibuta

Wydrukuj:

Komentarze

  • Nie ma żadnych komentarzy