Forum zakwas orkiszowy

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

  • Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

4 odpowiedzi | Ostatni wpis

Wg przepisu:  Wyjmujemy go z lodówki na kilka godzin przed przygotowywaniem ciasta chlebowego, dokarmiamy łyżką mąki okriszowej i mieszamy. Powtarzając te wszystkie czynności rozpoczynasz proces poniekąd od nowa.

Pozdrawiam Mixi


oj Mixi jak mogłam to przeoczyc przepraszam Smile a prosze powiedz mi bo nie moge tam doczytać jeśli chce przygotować kolejny chlebek wyjmuje zakwas z lodówki i tylko jedną łyzką i wodą dokarmic?chyba 3 razy po 100g albo 70g?jak myslisz?

Kuchniamaryny - zapraszam na mój blog kulinarny. Kuchnia prosta metodą tradycyjną a także z wykonaniem TM, szybkie dania...więcej na blogu, serdecznie zapraszam www.marynawkuchni.wordpress.com

 


Pozdrawiam Mixi