Forum witam :)
Witaj Karolinko :bigsmile: Nim zdazylam sie z Toba przywitac, to juz rozwialas watpliwosci ;) Widzisz, jak to pieknie poszlo z mezem ;) Zazwyczaj tak wlasnie sie dzieje, TM czyni cuda i potrafi zadowolic wszystkich :bigsmile: Sluze pomoca w razie potrzeby i pozdrawiam serdecznie
Witaj Karolinko :D super że do nas dołączyłaś i jesteś szczęśliwa ja używam TM już 13 roczek i nie wyobrażam sobie bez niego życia gotuj kochana i ciesz się smakami pozdrawiam Marzena z Bydgoszczy
:DWidzisz tak jak my już jesteś jego.A ta miłość będzie mocniejsza z dnia na dzień.
Jeszcze jedno mamy tu forum pogaduszki na ,którym piszemy o wszystkim i o niczymI wątek krok po kroku naszej Monisi na który warto zajrzeć
Witam dziewczyny, mogę się pochwalić, że grochówka wyszła przepyszna robiłam również bułeczki.
Bułeczki jak były jeszcze ciepłe posmarowałam masełkiem z TM - rozpływały się w ustach
Witaj Krolinko:) Grochówka czesto gosi na naszym stole:) tylko, że u nas odmiana z soczewicy zamiast grochu ale zupka nie ma mowy zeby nie wyszła:) polecam zupy z TM sa pyszne
Karolino koniecznie zdaj relacje na temat grochówki
A ja tak z innej beczki jeszcze - pozwól ,że podpowiem Ci jedną z nie pisanych zasad przepisowni - Wszyscy mówimy sobie po imieniu ,bądź po nicku bez względu na wiek - oczywiście z szacunkiem do siebie. Więc ja jestem Monika a nie Pani Monika - troche mi tak głupio "Pani"
Ja, też go gocham jak bym mogła to nie wychodziłabym z kuchni jutro zdam relacje co owego zrobiłam
wyjdzie na maxaaaaaa :D :D nie ma czegoś takiego że nie wyjdzie ;)ja robiłam barszczyk zabielany polecam grochówkę też robiłam przepyszna wyszła i ogórkową polecam i jeszcze polecam rosołek wyszedł zajebisty :bigsmile:nie tłusty i tylko jedna łyżeczke dałam bulionu drobiowego zrobionego w termosiu kocham go i za nic nikomu nie oddam ja dzisiaj zrobiłam pierogi bez jajka,ciasteczka w ciescie francuskim
Dziś mój Pan zażyczył sobie grochówkę w TM jeszcze nie robiłam zup więc jestem ciekawa jak wyjdzie.
Moi panowie są też zachwyceni każde danie z termisia komentowane jest jednym słowem mamine
Wczoraj zobiłam pierś z kurczaka i warzywami na parze, myśałam że mąż nie zje bo nie lubi warzyw - był zachwycony i zjadł ze smakiem , robiłam również soczek i masełko wyszło bomba
Witaj Karolciu będzie dobrze my lubimy pomagać Hania z Łodzi
Witaj Karolciu wśród zakręconych Thermomaniaczek ! Próbuj ,gotuj i eksperymentuj a mężowi napewno będzie smakowć . W razie potrzeby pytaj a My spróbujemy pomóc.
Pozdrawiam Monika z Sosnowca
Będą, ale nie przejmuj sie mój mąż też jadł zawsze dania kuchni tradycyjnej (nie wiedział co to bakłażan, rukola, itd)
A teraz je wszystko i cieszy się, że poznaje nowe smaki. Zawsze się chwali jakie to danie zrobiłam.
hmm... ja lubię wszystko, przede wsystkim różne makarony, jednak problem polega na tym, że mój mąż jest strasznie tradycyjny, wychowany w śląskiej rodzinie gdzie obiad składa się zawsze z ziemniaków, jakiegoś mięsa i ewentualnie surówki. Chciałabym aby potrawy które będę przygotowywać w TM smakowały również jemu.
Witaj Karolciu Napisz co Ciebie interesuję,jakie lubisz potrawy?? W miarę możliwości pomożemy
Pozdrawiam Grażyna ze Szczecina
Witaj, zawsze służę pomocą
hehe ja też wychowałam sie na TM mama ma go od 18 lat
TM używam w sumię od kilku lat. Moi rodzice mają już TM 16 lat, jak z nimi mieszkałam to często z niego korzystałam. Niedawno wyszłam za mąż i zawsze mówłam, że jak będę miała pieniążki to pierwszą rzeczą jaką kupię będzie TM. Wczoraj miałam prezentacje i kupiłam bez zastanawiania się dużo rzeczy wiem na jego temat ale wiedzę chcę pogłębiać dalej bo sądze że zakup był trafiony w 10
Witaj Karolciu,ciesze się że jest ktoś blisko mnie ja z Woli ale wychowalam się w Tychach może sie spotkamy kiedys razem popichcic w kuchni,Tez jestem szczesliwa posiadaczką od 2tyg.i życia bez niego nie widzę,zycze ci dużo sukcesów a tutaj naprawdę jest wiele osób służących pomocą,ja się tak wciągłam że dziennie cos robię z termosiem
powodzenia
Ps.w profilu masz wpisane uzywaz TM od 2010?a na forum masz od od teraz?gdzieś zakradł się błąd??
Witam wszystkich
od wczoraj jestem posiadaczką Termomixa na przepisowni jestem od dzisiaj tak więc mam nadzieję, że będę mogła liczyć na Waszą pomoc.
Pozdrawiam Karolina
Tychy