Forum witam wszyskich

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

9 odpowiedzi | Ostatni wpis

Witaj Jur Bigsmile :bigsmile:  Soki mozna robic, tyle, ze bez wyciskania. Same witaminki Bigsmile Bigsmile

Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni Smile Smile Wink                            

Witaj wśród nas  :D w TM przygotujesz pyszne i zdrowe soki - po prostu miksując owoce i dodając wody Smile są rewelacyjne :D a także pyszne koktajle i wiele jeszcze innych super dań :D życze miłego kucharzenia z TM :D pozdrawiam Marzena z Bydgoszczy :D :D

Zapraszam do odwiedzenia mojego bloga http://kulinarneszalenstwamaniusi.blogspot.com/

Dziękuję Smile

Witaj Wśród Nas ! Życzę CI Miłego kucharzenia z TM

:) Pozdrawiam Monika

Witam w naszym gronie Smile

Jestem Agata Smile

Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać.

Antoine de Saint-Exupéry

Love Witaj Jur, na przepisowni jest sporo przepisow na pyszne soki i owocowe napoje Smile Pozdrawiam Party

Hm soki to ja wyciskam z termosia każdego dnia he he ale co do pytania -samego soku to raczej się nie uda wycisnąc ale miksująć cały owoc odpowiednio oczyszczony np.pomarańcza usunięta skóra,pestki i ewentualnie błonki zmiksowana i masz pyszny sok naturalny z miąższem-pychotka Bigsmile

Witaj na naszym forum Smile

Thermomix nie ma funkcji wyciskania soków. Można przygotować w nim różne napoje, smoothies, koktajle Smile

Pozdrawiam Mixi

Dopiero raczkuję w obsłudze TM

Już na starcie mam pytanie  czy przy pomocy TM można wyciskać soki z owoców ?

Jeżeli tak to bardzo proszę o algorytm postępowania.