Forum Wojtek nowy, nowy Wojtek

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

14 odpowiedzi | Ostatni wpis

witam Wojtku Smile

Wow - poszalałeś na święta:)

Thermomisio bardzo ułatwia gotowanie:)

A co do sernika - jak masz jakis pomysł na ulepszenie to może wrzuc na przepisownie przepis na ulepszony sermnik rosa:) chetnie skorzystam Smile

Cooking  1 :cooking_10:Jestem pełna podziwu   :D Bigsmile moje gratulacje  Party Cooking  2

Witam Panie. Miło Was poznać.

Przyjemnie być tak ciepło przywitanym.

Już zdążyłem zrobić w TM tak wiele, że nie wiem czym się pochwalić.

Aktualnie piekę Kokosanki z przepisu Maszoperii, na święta robiłem Makowiec i Sernik Rossa. Makowiec wyszedł super, sernik bym ulepszył.

Książkę Radość Gotowania już przestudiowałem, czas na Tak Lubię Gotować i przepisownię.

Pozdrawiam

Hej, witaj Wojtku  Smile  Dobrze, ze kolejny facet do nas zawital  Smile  3 godziny w kuchni kazdego dnia to niezle osiagniecie jak na poczatek  Smile  A co juz zrobiles, pochwal sie  Bigsmile  Pozdrawiam

Mój blog kulinarny:

http://ziolowaszuflada.blogspot.com/

Smile

Bigsmile Witaj Wojtek. Fajnie, że kolejny mężczyzna do nas zawitał. Tylko zaglądaj tu często i oczywiście dziel sie swoimi doświadczeniami i przepisami na TM.

GaBi

"Człowiek, który ciągle pędzi, może przegrać życie, bo w biegu nie ma czasu na myślenie"

Witaj Wojtek :D super że do nas dołączyłeś :D muszę Ci powiedzieć, że fascynacja i uzaleznienie od TM nigdy nie mija więc się przyzwyczaj :D zaglądaj do nas, pisz, zamieszczaj swoje przepisy :D pozdrawiam serdecznie :D

Zapraszam do odwiedzenia mojego bloga http://kulinarneszalenstwamaniusi.blogspot.com/

Dziękuję Smile

Cześć!!! Coraz więcej mężczyzn w naszym gronie Smile Powodzenia w użytkowaniu termo  Wink

Jestem Agata Smile

Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać.

Antoine de Saint-Exupéry

Party :party:Witaj Wojtek super że jestes z nami  Smile :D Bigsmile Cooking  10

Witaj Wojtku Smile

Pozdrawiam Mixi

I nowi , i starzy Bigsmile :bigsmile:  TM zachwyca caly czas i mile zaskakuje Bigsmile Wink Badz spokojny, ze za kilka lat, nadal sie bedziesz nim zachwycal :D Wink Wink Wink

Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni Smile Smile Wink                            

Tak, jestem świeżym posiadaczem TM, od niedawna mam nowe hobby. Spędzam w kuchni po 3 godziny. Pewnie większość Nowych zachwyca się TM.

Witaj Bigsmile :party:  I mnie jest milo Cie powitac i poznac Bigsmile   Jestes "swiezym" posiadaczem TM ? ;)  Trafiles, w kazdym razie, we wlasciwie miejsce Bigsmile Wink Cooking  7 Cooking  1 Cooking  4

Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni Smile Smile Wink                            

Witam, siema, cześć i czołem

Cieszę się, że jestem w Waszym gronie.

Jestem Wojtek, miło Was poznać.