Forum Wojtek nowy, nowy Wojtek
witam Wojtku
Wow - poszalałeś na święta:)
Thermomisio bardzo ułatwia gotowanie:)
A co do sernika - jak masz jakis pomysł na ulepszenie to może wrzuc na przepisownie przepis na ulepszony sermnik rosa:) chetnie skorzystam
:cooking_10:Jestem pełna podziwu :D moje gratulacje
Witam Panie. Miło Was poznać.
Przyjemnie być tak ciepło przywitanym.
Już zdążyłem zrobić w TM tak wiele, że nie wiem czym się pochwalić.
Aktualnie piekę Kokosanki z przepisu Maszoperii, na święta robiłem Makowiec i Sernik Rossa. Makowiec wyszedł super, sernik bym ulepszył.
Książkę Radość Gotowania już przestudiowałem, czas na Tak Lubię Gotować i przepisownię.
Pozdrawiam
Hej, witaj Wojtku Dobrze, ze kolejny facet do nas zawital 3 godziny w kuchni kazdego dnia to niezle osiagniecie jak na poczatek A co juz zrobiles, pochwal sie Pozdrawiam
Witaj Wojtek. Fajnie, że kolejny mężczyzna do nas zawitał. Tylko zaglądaj tu często i oczywiście dziel sie swoimi doświadczeniami i przepisami na TM.
Witaj Wojtek :D super że do nas dołączyłeś :D muszę Ci powiedzieć, że fascynacja i uzaleznienie od TM nigdy nie mija więc się przyzwyczaj :D zaglądaj do nas, pisz, zamieszczaj swoje przepisy :D pozdrawiam serdecznie :D
Cześć!!! Coraz więcej mężczyzn w naszym gronie Powodzenia w użytkowaniu termo
:party:Witaj Wojtek super że jestes z nami :D
Witaj Wojtku
I nowi , i starzy :bigsmile: TM zachwyca caly czas i mile zaskakuje Badz spokojny, ze za kilka lat, nadal sie bedziesz nim zachwycal :D
Tak, jestem świeżym posiadaczem TM, od niedawna mam nowe hobby. Spędzam w kuchni po 3 godziny. Pewnie większość Nowych zachwyca się TM.
Witaj :party: I mnie jest milo Cie powitac i poznac Jestes "swiezym" posiadaczem TM ? ;) Trafiles, w kazdym razie, we wlasciwie miejsce
Witam, siema, cześć i czołem
Cieszę się, że jestem w Waszym gronie.
Jestem Wojtek, miło Was poznać.