Forum Witamy Forumowiczow!!!

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

21 odpowiedzi | Ostatni wpis

No to tak jak ja cały czas szaleje :D ale zagladam choćby na chwlkę :D uzaleznienie Love   pozdrawiam serdecznie i fajnie że już tak bardzo lubicie gotowanie z TM :D :D :D :D :D :D

Zapraszam do odwiedzenia mojego bloga http://kulinarneszalenstwamaniusi.blogspot.com/

Dziękuję Smile

A My dzialamy caly czas w kuchni z naszym Kochanym  Mixingbowl closed . Niestety nie mamy czasu udzielac sie za bardzo na forum. Pozdrawiamy Wszystkich milosnikow  Mixingbowl closed !!!

Love Witajcie Kochani Love ja rownież czekam na dobry przepis Cooking  1

Serdecznie pozdrawiam Grażyna ze Szczecina Love Cooking  6

Udanego gotowania w  Mixingbowl closed i czekam na przepis!

Jestem Agata Smile

Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać.

Antoine de Saint-Exupéry

Dziekujemy za mile powitania! A co do kuchni angielskiej: mysle ze najbardziej jest znane angielskie sniadanie ktore sklada sie ze smazonych pomidorow i pieczarek, jaka sadzonego, usmazonej angielskiej kielbaski (tania kielbaska angielska moim zdaniem jest nie smaczna najlepsza jest taka kupiona u rzeznika a nie w duzym markecie), fasolki w sosie pomidorowy i smazonych plastrow bekonu a do tego tosty no i herbata z mlekiem. Bardzo popularne w Anglii sa rozne rodzaje curry ale w tym specjalistami sa Hindusi i Pakistanie. Mam ochote stworzyc dobry przepis na curry w  Mixingbowl closed . Pozdrowienia!

Witajcie w Przepisowni Smile

Pozdrawiam Mixi

Witajcie na naszej pzepisowni i Forum. Myślę, że nie znikniecie i podzielicie się swoimi przepisami oraz wrażeniami o kuchni  angielskiej. Jak ją oceniacie? Która lepsza? Pozdrawiam i życzę wspanialości z TM. Gabi z Będzina Bigsmile Cooking  4

GaBi

"Człowiek, który ciągle pędzi, może przegrać życie, bo w biegu nie ma czasu na myślenie"

Witajcie  Smile  Super, że do nas dołączyliście  Smile  12 lat to kawał czasu... myślę, że dobrze znacie TM i macie sporo swoich pomysłów na rózne dania... Pozdrawiam serdecznie, Ela z Mazowsza  :) 

Mój blog kulinarny:

http://ziolowaszuflada.blogspot.com/

Smile

Witam w naszym gronie. Fajnie ze znowu macie TM. Smile teraz mozna  Party

Jestem Agata Smile

Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać.

Antoine de Saint-Exupéry

Witajcie wśród nas - pozytywnie zakręconych i zakochanym maniaczek TM  :D fajnie że jest nas wiecej, ja sama jestem wierna TM od lat 13  :D :D :D :D pozdrawiam serdecznie i zachecam do odwiedzania przepisowni, forum i przepisów :)czekamy także na wasze pomysły Smile Smile Smile Smile Marzena z Bydgoszczy  :D

Zapraszam do odwiedzenia mojego bloga http://kulinarneszalenstwamaniusi.blogspot.com/

Dziękuję Smile

:) Witajcie wśród zakręconych Thermomaniaków ! Życzę dalszych lat spędzonych w towarzystwie TM i Naszym oczywiście ! Dzielcie się przepisami,chętnie skorzystamy.:)

:) Pozdrawiam Monika z Sosnowca

Mixingbowl closed  jest stworzony zeby poznawac nowe smaki !!! My tez pozdrawiamy!!! 

Witamy serdecznie i pozdrawiamy z Lubina:)  ela i bartek :)TM to cudowny wynalazek Smile a przepisownia to super miejsce:)

Haniu My Tez Pozdrawiamy!!!  Smile

:DWitam ipozdrawiam Hania z Łodzi

Hania z Łodzi:
Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.

A My pozdrawiamy z UK  Bigsmile . U nas takze mnostwo przepieknych zakatkow no i smakow  Bigsmile !!!

Pozdrawiam z Wloch, a Wy skad ?? Bigsmile :bigsmile:  Bo nas tu mnòstwo z ròznych zakatkòw Bigsmile Bigsmile Bigsmile Love

Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni Smile Smile Wink                            

Doswiadczenie z  Mixingbowl closed mamy od ponad dwunastu lat ale zawierucha  zyciowa sprawila ze jakis czas nie posiadalismy  Mixingbowl closed . Ale  Mixingbowl closed znow jest z nami cudownie bo to super pomoc domowa. Pozdrawiamy spoza granic Polski !

Witajcie Party Party Party :party:  W takim razie wpraszam sie na uczte Bigsmile Bigsmile Wink Wink Tongue Tongue Skad jestescie? Jakie doswiadczenia macie z TM ? Zycze pozytywnego szalenstwa w kuchni , milego dnia i pozdrawiam serdecznie Bigsmile Love Love :love:  W razie potrzeby sluze pomoca Bigsmile Bigsmile Bigsmile

Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni Smile Smile Wink                            

Cudowny dzien. W  Mixingbowl closed wlasnie tworzy sie sok malinowy. W domowej wedzarni powstaja super wedlinki a na koniec dnia beda kluski na parze z sosem z podgrzybkow. Pozdrawiamy wszystkich pozytywnie zakreconych  Cooking  1 !!!!