Forum Witamy Forumowiczow!!!
No to tak jak ja cały czas szaleje :D ale zagladam choćby na chwlkę :D uzaleznienie pozdrawiam serdecznie i fajnie że już tak bardzo lubicie gotowanie z TM :D :D :D :D :D :D
A My dzialamy caly czas w kuchni z naszym Kochanym . Niestety nie mamy czasu udzielac sie za bardzo na forum. Pozdrawiamy Wszystkich milosnikow !!!
Witajcie Kochani ja rownież czekam na dobry przepis
Serdecznie pozdrawiam Grażyna ze Szczecina
Udanego gotowania w i czekam na przepis!
Dziekujemy za mile powitania! A co do kuchni angielskiej: mysle ze najbardziej jest znane angielskie sniadanie ktore sklada sie ze smazonych pomidorow i pieczarek, jaka sadzonego, usmazonej angielskiej kielbaski (tania kielbaska angielska moim zdaniem jest nie smaczna najlepsza jest taka kupiona u rzeznika a nie w duzym markecie), fasolki w sosie pomidorowy i smazonych plastrow bekonu a do tego tosty no i herbata z mlekiem. Bardzo popularne w Anglii sa rozne rodzaje curry ale w tym specjalistami sa Hindusi i Pakistanie. Mam ochote stworzyc dobry przepis na curry w . Pozdrowienia!
Witajcie w Przepisowni
Witajcie na naszej pzepisowni i Forum. Myślę, że nie znikniecie i podzielicie się swoimi przepisami oraz wrażeniami o kuchni angielskiej. Jak ją oceniacie? Która lepsza? Pozdrawiam i życzę wspanialości z TM. Gabi z Będzina
Witajcie Super, że do nas dołączyliście 12 lat to kawał czasu... myślę, że dobrze znacie TM i macie sporo swoich pomysłów na rózne dania... Pozdrawiam serdecznie, Ela z Mazowsza :)
Witam w naszym gronie. Fajnie ze znowu macie TM. teraz mozna
Witajcie wśród nas - pozytywnie zakręconych i zakochanym maniaczek TM :D fajnie że jest nas wiecej, ja sama jestem wierna TM od lat 13 :D :D :D :D pozdrawiam serdecznie i zachecam do odwiedzania przepisowni, forum i przepisów :)czekamy także na wasze pomysły Marzena z Bydgoszczy :D
Witajcie wśród zakręconych Thermomaniaków ! Życzę dalszych lat spędzonych w towarzystwie TM i Naszym oczywiście ! Dzielcie się przepisami,chętnie skorzystamy.
Pozdrawiam Monika z Sosnowca
jest stworzony zeby poznawac nowe smaki !!! My tez pozdrawiamy!!!
Witamy serdecznie i pozdrawiamy z Lubina:) ela i bartek :)TM to cudowny wynalazek a przepisownia to super miejsce:)
Haniu My Tez Pozdrawiamy!!!
:DWitam ipozdrawiam Hania z Łodzi
A My pozdrawiamy z UK . U nas takze mnostwo przepieknych zakatkow no i smakow !!!
Pozdrawiam z Wloch, a Wy skad ?? :bigsmile: Bo nas tu mnòstwo z ròznych zakatkòw
Doswiadczenie z mamy od ponad dwunastu lat ale zawierucha zyciowa sprawila ze jakis czas nie posiadalismy . Ale znow jest z nami cudownie bo to super pomoc domowa. Pozdrawiamy spoza granic Polski !
Witajcie :party: W takim razie wpraszam sie na uczte Skad jestescie? Jakie doswiadczenia macie z TM ? Zycze pozytywnego szalenstwa w kuchni , milego dnia i pozdrawiam serdecznie :love: W razie potrzeby sluze pomoca
Cudowny dzien. W wlasnie tworzy sie sok malinowy. W domowej wedzarni powstaja super wedlinki a na koniec dnia beda kluski na parze z sosem z podgrzybkow. Pozdrawiamy wszystkich pozytywnie zakreconych !!!!