Forum Witam! :)
Oj Elu ale masz dobrze, ja muszę uważać na to co jem bo jak sobie pofolguję to kilogramy rosną ale faktycznie TM pomaga utrzymać prawidłową wagę bo możemy szybko wyczarować pyszne dania :D no chyba, że sie lubi słodkości jak ja i wtedy trzeba troszku poćwiczyć po deserku
Gratuluję Elu! Masz fajnie!
Elu, jak to zrobiłaś z tymi minusowymi kilogramami? U mnie tylko na plusie:(
Gabrysiu, może to przemiana materii odziedziczona po tatusiu, może zdrowy styl życia -jak napisała Veronika, może błonnik zawarty w potrawach przygotowywanych w TM??? Myślę, że wszystko razem wzięte Ale to prawda, że problemów z nadmiarem kilogramów nie mam. A jak jakieś wskoczą w bioderka to pobiegam trochę dłużej z psami i wszystko szybko zgubię :D
Przepraszam mocno Mireczku, za przeoczenie :bigsmile: Witamy w gronie :bigsmile: Jak ida postepy w kuchni??;)
Witaj Asiu Od razu sie wzielas do dziela;) ;) Swietnie O kilogramy sie nie martw, bedzie dobrze Wszystko zalezy od Twojego stylu odzywiania na codzien TM nie tuczy, tylko pomaga nam w pracy, w kucharzeniu;) Zalezy od Ciebie, jakie skladniki wlozysz do srodka;) ;) Buziaki
Witaj Asiu!
Gratuluję takich wyczynów już pierwszego dnia posiadania TM!!! Dobrze Cię rozumiem bo sama też tak zaczynałam i trochę się obawiałam skutków ubocznych ale... w moim przypadku skutkiem ubocznym było 4 kg mniej w pierwszym miesiącu posiadania TM i 2 kg mniej w drugim miesiącu!!! I tak już zostało do dzisiaj
Pozdrawiam serdecznie Ela
Elu, jak to zrobiłaś z tymi minusowymi kilogramami? U mnie tylko na plusie:(
eAsiau, gratuluję tempa! Kiedy to zjedliście? Figurą się nie martw! Trochę ruchów, gotowania na parze i będzie o.k. Najgorzej sie odchudzać! Potem efekt jo-jo na 100%!
Witaj Asiu!
Gratuluję takich wyczynów już pierwszego dnia posiadania TM!!! Dobrze Cię rozumiem bo sama też tak zaczynałam i trochę się obawiałam skutków ubocznych ale... w moim przypadku skutkiem ubocznym było 4 kg mniej w pierwszym miesiącu posiadania TM i 2 kg mniej w drugim miesiącu!!! I tak już zostało do dzisiaj
Pozdrawiam serdecznie Ela
Mam Thermomix od wczoraj i zrobiłam już1. kaszke manną2. sok z pomarańczy i cytryny3. zupę ziemniczaną z kurkami4. babkę majonezową5. sorbet truskawkowy6. napój z mięty i cytryny7. pierogi leniwe
Coś czuję, że moja figura tego nie wytrzyma czy Wy też macie takie skutki uboczne???
Witam wszystkich .Jestem nowym użytkownikiem TM od bardzo niedawna ale muszę powiedzieć że jestem pod wrażeniem!
....:( ....:(
Drogie użytkowniczki :) moje komentarze zostały zmienione przez tzw. dewelopera i od teraz tak będa wyglądać.
Cale szczescie.... uff.... myslalam, ze to tylko mòj problem;)
już zgłoszone administratorowi
Mixi - nasz szefie, dlaczego zmieniono sposób oglądania własnych komentarzy? Było fajnie, można było podglądnąć, czy ktoś odpowiedział na mój komentarz, a teraz obok daty jest tylko słowo "przeglądaj". Po co przeglądać wszystkie? Nie wiem ,czy rozumiesz o co mi chodzi?:(
Hej, dołączają wspóltowarzysze pichcenia.
Jako szef bandy Witam serdecznie
Bardzo dziękuję za powitanie :)))
Witamy w gronie kuchcikòw;) . Tutaj znajdziesz sporo fajnych i ciekawych przepisòw, porady, wszelka pomoc i wirtualnych przyjaciòl, jestem tego pewna. Mozesz sie tu pozalic, pochwalic, pogadac .... Na czele calej naszej "bandy";) , stoi MIXI, ktòra w kazdej chwili sluzy pomoca Milego dnia i gotowania:)
Jestem posiadaczką TM od niedawna, ale już nie wyobrażam sobie dnia bez niego. Gotowanie to przyjemność, ciągle coś wyszukuję i sobie tworzę. Niedługo pojawi się u nas malutki człowieczek, więc tym bardziej będę korzytsać i robić obiadki.
Pozdrawiam serdecznie
Aneta