Forum Witam :)
Witaj wśród fanów Thermomixa
:DWitaj rozkręcisz się bardzo szybko :D ciekawość i chęć sprostania nowemu jest mocniejsza niż brak czasu :D .Zobaczysz ,że przepisy z naszego forum są łatwe lekkie i przyjemne .Próbuj a jak masz wątpliwości to pytaj zawsze jesteśmy gotowe do pomocy
Witam serdecznie życzę szybkiego rozkręcania Pozdrawiam Grażyna
Dzięki za powitanie
Nie ukrywam, że opcja rat zachęcila mnie do realizacji zakupu
Narazie testuję przepisy z książki. Na pierwszy ogień poszły soki. Jak się rozkręcę to z miłą chęcią podzielę się swoimi przepisami
Zaglądam na forum. Już czytałam jak mielić pszenicę
Witaj w naszym gronie Podziel się swoimi przepisami, chętnie je przetestujemy i posmakujemy :D :D Zapraszamy też na forum Pozdrawiam, Ela
Witamy cieszymy się że do nas dołączyłaś TM to bardzo dobry wybór
Witaj w gronie Marzenia nalezy spelniac, tez tak mysle, w miare mozliwosci i kieszeni, oczywiscie ;) TM to jednak strzal w 10 i wydac pieniazki na niego Nie mam pojecia, co bym zrobila bez tego cudenka Trafilas do nas na Przepisownie i bardzo sie ciesze Jak sobie radzisz z termosiem ? Skoro jestes fanka gotowania, mysle, ze podzielisz sie wlasnymi przepisami, prawda ? Pozdrawiam serdecznie
Od wtorku jestem szczęśliwą posiadaczką thermomixa
Gotowanie to jedna z moich pasji. W kuchennym sprzęcie brakowało mi tylko thermomixa a że lubię spełniać swoje marzenia to zdecydowałam się na nowy kuchenny zakup na dobry początek nowego roku