Forum Witam :)

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

9 odpowiedzi | Ostatni wpis

Witaj wśród fanów Thermomixa Smile

Pozdrawiam Mixi

:DWitaj rozkręcisz się bardzo szybko :D ciekawość i chęć sprostania nowemu jest mocniejsza niż brak czasu :D .Zobaczysz ,że przepisy z naszego forum są łatwe lekkie i przyjemne Cool .Próbuj a jak  masz wątpliwości to pytaj zawsze jesteśmy gotowe do pomocy Wink Love

Hania z Łodzi:
Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.

Cooking  1 Witam serdecznie Smile życzę szybkiego rozkręcania Wink Pozdrawiam  Grażyna Smile Cooking  10

Dzięki za powitanie Smile

Nie ukrywam, że opcja rat zachęcila mnie do realizacji zakupu Wink

Narazie testuję przepisy z książki. Na pierwszy ogień poszły soki. Jak się rozkręcę to z miłą chęcią podzielę się swoimi przepisami Smile

Zaglądam na forum. Już czytałam jak mielić pszenicę Wink

Witaj w naszym gronie  Smile  Podziel się swoimi przepisami, chętnie je przetestujemy i posmakujemy  :D   :D  Zapraszamy też na forum  Smile  Pozdrawiam, Ela

Mój blog kulinarny:

http://ziolowaszuflada.blogspot.com/

Smile

Witamy Smile cieszymy się że do nas dołączyłaś Smile TM to bardzo dobry wybór Smile

Witaj w gronie Bigsmile Bigsmile Party Party Party   Marzenia nalezy spelniac, tez tak mysle, w miare mozliwosci i kieszeni, oczywiscie Wink Wink ;)  TM to jednak strzal w 10 i wydac pieniazki na niego Bigsmile Bigsmile Bigsmile   Nie mam pojecia, co bym zrobila bez tego cudenka Wink Wink Wink Trafilas do nas na Przepisownie i bardzo sie ciesze Party Party Party   Jak sobie radzisz z termosiem ? Skoro jestes fanka gotowania, mysle, ze podzielisz sie wlasnymi przepisami, prawda ? Love Love Love   Pozdrawiam serdecznie Bigsmile Bigsmile Bigsmile

Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni Smile Smile Wink                            

Od wtorku jestem szczęśliwą posiadaczką thermomixa Smile

Gotowanie to jedna z moich pasji. W kuchennym sprzęcie brakowało mi tylko thermomixa a że lubię spełniać swoje marzenia to zdecydowałam się na nowy kuchenny zakup na dobry początek nowego roku Smile