Forum Witam

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

11 odpowiedzi | Ostatni wpis

Bigsmile Bigsmile Bigsmile Gratuluję i ja , Rafale!  Gotuj i szokuj swoją Żonkę. Myślę, że będzie szczęśliwa z Twojej i Termosia pomocy. nie zapominaj o naszym Forum!

GaBi

"Człowiek, który ciągle pędzi, może przegrać życie, bo w biegu nie ma czasu na myślenie"

Sorki za chwilowa zmiane tematu Bigsmile Bigsmile Bigsmile

Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni Smile Smile Wink                            

Kasia, milo Cie poznac Bigsmile Bigsmile Bigsmile :love:  Jest zdjecie Party Party Party   Sliczna i usmiechnieta Bigsmile Bigsmile Love Love Love

Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni Smile Smile Wink                            

Cooking  1 Witaj Rafale Smile Moje gratulacje  Bigsmile Gotując  z Termosiem napewno zrobisz żonie niespodziankę wyczarowując różne smaczne potrawy Cooking  10 Cooking  7 Pozdrawiam serdecznie Całą Rodzinę :D Bigsmile

Witam Rafał i życzę sukesów w gotowaniu.Pozdrawiam Smile

'Jestes tym co jesz'

Witamy wśród fanów Thermomixa Smile

Pozdrawiam Mixi

Witaj Rafale, gratuluję i ja rodzinki Love  i zakupu Termosia Smile   super że do nas dołączyłeś. Wiem, że przy maleństwie nie ma zbyt wiele wolnego czasu ale miło nam będzie jak tu do nas czasami zajrzysz i coś napiszesz.  Smile  Pozdrawiam serdecznie i życzę radosnej przygody z Termosiem  :) 

Ela

Mój blog kulinarny:

http://ziolowaszuflada.blogspot.com/

Smile

Witaj Rafale wśród naszej braci Smile Miłych i smacznych przygód z TM

Kasia

Witaj Rafal Party :party:  Jak zona ma na imie , jesli moge ? Bigsmile :bigsmile:  Gratuluje szczerze, przede wszystkim malenstwa, no i Termosia Bigsmile Bigsmile Party   Swietny wybòr Cool Cool 8)  Z TM, moze nie doròwnasz zonie, ale niewiele bedzie brakowac, a zreszta kto to wie Wink ;)  Gotuje sie samo, jak to sie mòwi, aby przeczytac przepis, powrzucac co trzeba i nastawic, a to przeciez pestka. W ksiazce podst. oraz w innych ksiazkach, i tu na Przepisowni, znajdziesz mnòstwo wspanialych, smacznych potraw, i mysle, ze nieraz zaskoczysz zone, nieraz sprawisz Jej mila niespodzianke Bigsmile :bigsmile:  Z TM da sie wszystko zrobic, nawet te trudniejsze potrawy :)  Trzymam kciuki Bigsmile :bigsmile:  Jak potrzeba pomocy, chetnie sluze Smile :)  Milego wieczoru calej Rodzince Bigsmile Bigsmile Love

Cooking  10

Witam wszystkich mam na imię Rafał jestem z Wrocławia.

Thermomix kupiliśmy ze względu na maluszka, ale okazało się że całkiem całkiem robi się też inne potrawy Smile

Oczywiście nigdy nie dorównam mojej żonie która jest expertem w kuchni, ale z TM 31 mam minimalne szanse hahahah w szczególności zupach a'la krem...