Forum Witam
Gratuluję i ja , Rafale! Gotuj i szokuj swoją Żonkę. Myślę, że będzie szczęśliwa z Twojej i Termosia pomocy. nie zapominaj o naszym Forum!
Sorki za chwilowa zmiane tematu
Kasia, milo Cie poznac :love: Jest zdjecie Sliczna i usmiechnieta
Witaj Rafale Moje gratulacje Gotując z Termosiem napewno zrobisz żonie niespodziankę wyczarowując różne smaczne potrawy Pozdrawiam serdecznie Całą Rodzinę :D
Witam Rafał i życzę sukesów w gotowaniu.Pozdrawiam
Witamy wśród fanów Thermomixa
Witaj Rafale, gratuluję i ja rodzinki i zakupu Termosia super że do nas dołączyłeś. Wiem, że przy maleństwie nie ma zbyt wiele wolnego czasu ale miło nam będzie jak tu do nas czasami zajrzysz i coś napiszesz. Pozdrawiam serdecznie i życzę radosnej przygody z Termosiem :)
Ela
Witaj Rafale wśród naszej braci Miłych i smacznych przygód z TM
Kasia
Witaj Rafal :party: Jak zona ma na imie , jesli moge ? :bigsmile: Gratuluje szczerze, przede wszystkim malenstwa, no i Termosia Swietny wybòr 8) Z TM, moze nie doròwnasz zonie, ale niewiele bedzie brakowac, a zreszta kto to wie ;) Gotuje sie samo, jak to sie mòwi, aby przeczytac przepis, powrzucac co trzeba i nastawic, a to przeciez pestka. W ksiazce podst. oraz w innych ksiazkach, i tu na Przepisowni, znajdziesz mnòstwo wspanialych, smacznych potraw, i mysle, ze nieraz zaskoczysz zone, nieraz sprawisz Jej mila niespodzianke :bigsmile: Z TM da sie wszystko zrobic, nawet te trudniejsze potrawy :) Trzymam kciuki :bigsmile: Jak potrzeba pomocy, chetnie sluze :) Milego wieczoru calej Rodzince
Witam wszystkich mam na imię Rafał jestem z Wrocławia.
Thermomix kupiliśmy ze względu na maluszka, ale okazało się że całkiem całkiem robi się też inne potrawy
Oczywiście nigdy nie dorównam mojej żonie która jest expertem w kuchni, ale z TM 31 mam minimalne szanse hahahah w szczególności zupach a'la krem...