Forum Witam

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

11 odpowiedzi | Ostatni wpis

Smutne jest rozstanie z przyjaciółmi. Miejsce to tylko miejsce.

Tak, zgadzam sie Smile :)  A na prezentacjach, pytajac dzieci czy im sie podoba TM, odpowiadaly , ze w polowie.... bo robi lody, ale nie odrabia lekcji :D :D :D Wink Wink Wink

Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni Smile Smile Wink                            

Dzięki za ciepłe przyjęcie.

Mój TM jest aż czerwony od  Cooking  1

Sporo przepisów wypróbowalem, w tym i kilka obiadów. Wśród nich była Karkówka po karkonosku- w zastępstwie karkówki wystąpiła łopatka- też pyszna Wink

~ TM to świetne urządzenie. Szkoda tylko, że nie sprząta mieszkania, miałbym wówczas pełnię szczęścia  :D

Witaj Piotrze

jestem pewna ze bedziesz zadowolony witamy Cie w naszej TM rodzince:)

Witaj Piotrze wśród Thermomaniaków Smile

Pozdrawiam Mixi

Witamy Piotrze:)

Gratulujemy decyzji i życzymy samych pysznych chwil z TM:)

Witaj Bigsmile Bigsmile Bigsmile   Iscie po mesku, szybka decyzja :D :D Wink Wink ;)  Super Cool Cool 8)  To do dziela teraz Bigsmile Bigsmile Bigsmile   Pytania, watpliwosci, jak napisaly dziewczyny, wszystko jest na Przepisowni, a jak czegos brakuje, jestesmy do dyspozycji Bigsmile Bigsmile Bigsmile   Pozdrawiam serdecznie i dobrej zabawy Wink Wink Wink

Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni Smile Smile Wink                            

Smile Witaj Piotrze w naszym gronie :D Moje gratulacje,Taki Gość to jest Skarb :D Bigsmile Odwagi i wyruszaj w Wielką Przygodę Cooking  1 Cooking  10 Cooking  9   Podziel się z nami swoimi dziełami Cooking  9   Pozdrawiam serdecznie Smile

Bigsmile Bigsmile Bigsmile Gratulujemy  wspaniałego zakupu i witamy na naszym Forum termomiksomaników!!!

Piotrze, myślę, że niebawem pochwalisz się tym , co podziałałeś w TM?

W razie wątpliwości w obsłudze bądź  innych - szukaj odpowiedzi na Forum, tam jest taki temat "S.O.S. dla Nowicjuszy. Wiele ciekawych informacji, które się przydają w codziennym użytkowaniu. Powodzenia!

GaBi

"Człowiek, który ciągle pędzi, może przegrać życie, bo w biegu nie ma czasu na myślenie"

Witam wszystkich. Mam na imię Piotr i aktualnie mieszkam pod Świdnicą. W dniu 9.03.2013 r. gościłem TM i został mi się  w domu  Bigsmile