Forum Witam
Mój pierwszy przepis: http://przepisownia.pl/przepisy/szpinakowy-koktail/452372
Tak, zgadzam sie :) A na prezentacjach, pytajac dzieci czy im sie podoba TM, odpowiadaly , ze w polowie.... bo robi lody, ale nie odrabia lekcji :D :D :D
Dzięki za ciepłe przyjęcie.
Mój TM jest aż czerwony od
Sporo przepisów wypróbowalem, w tym i kilka obiadów. Wśród nich była Karkówka po karkonosku- w zastępstwie karkówki wystąpiła łopatka- też pyszna
~ TM to świetne urządzenie. Szkoda tylko, że nie sprząta mieszkania, miałbym wówczas pełnię szczęścia :D
Witaj Piotrze
jestem pewna ze bedziesz zadowolony witamy Cie w naszej TM rodzince:)
Witaj Piotrze wśród Thermomaniaków
Witamy Piotrze:)
Gratulujemy decyzji i życzymy samych pysznych chwil z TM:)
Witaj Iscie po mesku, szybka decyzja :D :D ;) Super 8) To do dziela teraz Pytania, watpliwosci, jak napisaly dziewczyny, wszystko jest na Przepisowni, a jak czegos brakuje, jestesmy do dyspozycji Pozdrawiam serdecznie i dobrej zabawy
Witaj Piotrze w naszym gronie :D Moje gratulacje,Taki Gość to jest Skarb :D Odwagi i wyruszaj w Wielką Przygodę Podziel się z nami swoimi dziełami Pozdrawiam serdecznie
Gratulujemy wspaniałego zakupu i witamy na naszym Forum termomiksomaników!!!
Piotrze, myślę, że niebawem pochwalisz się tym , co podziałałeś w TM?
W razie wątpliwości w obsłudze bądź innych - szukaj odpowiedzi na Forum, tam jest taki temat "S.O.S. dla Nowicjuszy. Wiele ciekawych informacji, które się przydają w codziennym użytkowaniu. Powodzenia!
Witam wszystkich. Mam na imię Piotr i aktualnie mieszkam pod Świdnicą. W dniu 9.03.2013 r. gościłem TM i został mi się w domu