Forum Witam

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

8 odpowiedzi | Ostatni wpis

Wspaniale Bigsmile :bigsmile:  Na przepisy poczekamy ile trzeba, nie ma problemu Wink ;)  Duzy punkt, ze dbanie o zdrowa diete dla dzieci Bigsmile :bigsmile:  Nie idziecie na latwizne, jak niestety czesto sie zdarza, choc w dzisiejszych czasach nie powinno.... Tyle sie mòwi o zdrowym odzywianiu, ze chyba juz kazdy powinien stosowac te zasade w zyciu, ale tak nie jest.... Gratuluje chlopcòw Party Party Party   Zycze milego dnia Bigsmile Bigsmile

Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni Smile Smile Wink                            

Smile Witaj Michale :)  Szczerze gratuluję wyboru i zdrowego odżywiania Wspaniałej Rodziny Bigsmile :party:  Czekamy na Twoje przepisy :)  Pozdrawiam serdecznie Cooking  10

Witajcie  Smile dziękuję za miłe przywitanie Smile

Immanuel, podobno mężczyźni też są niezłymi kucharzami  Cool

Veronicab71, mamy TM31. Póki co to podpatruję przepisy i coś tam "pitraszę". Jeszcze nie dorobiłem się autorskiego przepisu, chociaz jedno danie już kilkakrotnie przyrządzałem i jak je dopracuję to podzielę się z Wami na pewno  :). A przepis na gulasz z żołądków drobiowych też czeka na ujawnienie  8).

Grażyna, jesteśmy wszystkożerni  Bigsmile Gotowanie zacząłem od potraw dla naszych chłopców ( bliźniaki Szymon i Darek skończyli w styczniu 2 lata) głównie dlatego, że nie chcę ich faszerować tłuszczami ze smażenia i tp. a varoma jest świetna. Chłopcy też nie mają problemów z jedzeniem warzyw na parze więc muszę poprawić wydajność wentylacji w kuchni  ;)  Bigsmile

W skrócie to tyle Smile jak bedę potrzebował pomocy to napewno o nią się zwrócę chociaż forum, jak i komentarze do przepisów są potężną kopalnią wiedzy i porad Smile

Cooking  1 Witaj Michale Smile Dobrze się stało że odkrywasz zalety TM Cooking  10 Jak masz jakieś problemy to śmiało pytaj Smile Dziewczyny pomogą. Cooking  2   Jakie lubicie potrawy?? Napisz coś więcej Cooking  9   Pozdrawiam serdecznie Grażyna ze Szczecina Smile

Witaj Michal Bigsmile   Szkoda tylu lat straconych, ale lepiej pòzno , niz wcale Wink Wink ;)  Teraz trzeba wziac sie do roboty Bigsmile   Jaki masz model TM ? Co w nim juz robiles ? Pozdrawiam serdecznie i zycze milego kucharzenia :)  W razie potrzeby, sluze pomoca Bigsmile Bigsmile Bigsmile

Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni Smile Smile Wink                            

Witaj Michał:) Miło powitać kolejnego mężczyzne w naszym gronie Smile Pozdrawiamy Smile

Witam serdecznie, mam na imie Michał. Mieszkamy we Wrocławiu. TM mamy 2007 ale dopiero od niedawna zacząłem odkrywać zalety tego urządzenia i życie stało się prostsze  Bigsmile