Forum Witam
Wspaniale :bigsmile: Na przepisy poczekamy ile trzeba, nie ma problemu ;) Duzy punkt, ze dbanie o zdrowa diete dla dzieci :bigsmile: Nie idziecie na latwizne, jak niestety czesto sie zdarza, choc w dzisiejszych czasach nie powinno.... Tyle sie mòwi o zdrowym odzywianiu, ze chyba juz kazdy powinien stosowac te zasade w zyciu, ale tak nie jest.... Gratuluje chlopcòw Zycze milego dnia
Witaj Michale :) Szczerze gratuluję wyboru i zdrowego odżywiania Wspaniałej Rodziny :party: Czekamy na Twoje przepisy :) Pozdrawiam serdecznie
Witajcie dziękuję za miłe przywitanie
Immanuel, podobno mężczyźni też są niezłymi kucharzami
Veronicab71, mamy TM31. Póki co to podpatruję przepisy i coś tam "pitraszę". Jeszcze nie dorobiłem się autorskiego przepisu, chociaz jedno danie już kilkakrotnie przyrządzałem i jak je dopracuję to podzielę się z Wami na pewno :). A przepis na gulasz z żołądków drobiowych też czeka na ujawnienie 8).
Grażyna, jesteśmy wszystkożerni Gotowanie zacząłem od potraw dla naszych chłopców ( bliźniaki Szymon i Darek skończyli w styczniu 2 lata) głównie dlatego, że nie chcę ich faszerować tłuszczami ze smażenia i tp. a varoma jest świetna. Chłopcy też nie mają problemów z jedzeniem warzyw na parze więc muszę poprawić wydajność wentylacji w kuchni ;)
W skrócie to tyle jak bedę potrzebował pomocy to napewno o nią się zwrócę chociaż forum, jak i komentarze do przepisów są potężną kopalnią wiedzy i porad
Witaj Michale Dobrze się stało że odkrywasz zalety TM Jak masz jakieś problemy to śmiało pytaj Dziewczyny pomogą. Jakie lubicie potrawy?? Napisz coś więcej Pozdrawiam serdecznie Grażyna ze Szczecina
Witaj Michal Szkoda tylu lat straconych, ale lepiej pòzno , niz wcale ;) Teraz trzeba wziac sie do roboty Jaki masz model TM ? Co w nim juz robiles ? Pozdrawiam serdecznie i zycze milego kucharzenia :) W razie potrzeby, sluze pomoca
Witaj Michał:) Miło powitać kolejnego mężczyzne w naszym gronie Pozdrawiamy
Witam serdecznie, mam na imie Michał. Mieszkamy we Wrocławiu. TM mamy 2007 ale dopiero od niedawna zacząłem odkrywać zalety tego urządzenia i życie stało się prostsze