Forum Witam
Nic dodac , nic ująć z tego, co pisze Ela. Tak jest w każdym biurze regionalnym . Zapraszamy serdecznie! Ja do Katowic!
Małgosiu, bardzo Ci dziękuję za taką relację z Warsztatów U nas w Warszawie, w biurze na Saskiej Kępie też jest podobnie. Co miesiąc, w każdy trzeci czwartek miesiąca są organizowane warsztaty dla nowych klientów i tych, którzy chcieliby sobie "odświeżyć" wiadomości. Poza tymi spotkaniami organizujemy jeszcze spotkania tematyczne: przetwory, dzień ziemniaka i dyni, dla osób na dietach (wegetariańskie), z okazji Dni babci i dziedka, z okazji Walentynek, w okolicach Dnia Dziecka. A dwa razy do roku (przed Świętami Wielkanocnymi i Bożym Narodzeniem) są Dni Otwarte. Najbliższe są teraz Dni Otwarte z potrawami wigilijnymi i światecznymi; 17 listopada.
Cieszę się, że miałyście dobrą zabawę, dużo konkretnej wiedzy i poznałyście się nawzajem :D To jest właśnie Opieka Posprzedażowa, a właściwie jej część coś czego nie ma w innych firmach i czego nie dostanie nikt, kto kupuje jakiś sprzet z półki sklepowej... Pozdrawiam serdecznie, Ela
Witam,ja niedawno byłam na warsztatach kulinarnych bardzo mi sie podobały,dowiedziałam sie wielu ciekawych żeczy o których nawet nie miałam pojęcia np.że można ugotowac zupę na mięsie z kością -udko,skrzydełka czy porcja rosołowa same tam gotowałyśmy,zadawana była masa pytań i zawsze były wyczerpujące odpowiedzi,co ugotowałyśmy to i potem zjadłyśmy były rozlosowane 3 książki z przepisami między wszystkimi uczestniczkami warsztatów,można było dostać zakwas żytni z przepisem na chleb :D i dodatkowe przepisy na pyszności które tam były robione ,było super!wszyscy mimo że się nie znaliśmy bardzo szybko nawiązali kontakty między sobą ,była wymiana poglądów,przepisów.... z tego co wiem to takie warsztaty są organizowane raz w miesiącu i zawsze są te same potrawy do gotowania ale nie raz są organizowane dodatkowe warsztaty tematyczne z tego co wiem to teraz będą warsztaty z potrawami wigilijnymi na które czekam z utęsknieniem bynajmniej u nas w Olsztynie -nie wiem jak to się ma w innych miejscowościach ale są na naszym forum odpowiednie osoby które posiadają większą wiedzę na ten temat i zawsze służą radą i pomocą
Witajcie dziewczynki Pomozemy ile mozemy, a od "niemozliwych" zadan jest nasza Mixi ;) Jak ida poszukiwania ? Sa jakies problemy ? Krysiu, znalazlas juz dzial z przepisami ? Pozdrawiam Was bardzo serdecznie
Cała przyjemność po Naszej stronie ! Dzięki !
Wiedziałam, że tutaj poczuję się jak w domu
witaj w gronie
Witaj Latosiu! miłego gotowania, dodawania przpisów i plotkowania
Witaj Latosiu w naszym gronie Hania z Łodzi
Witajcie nowe użytkowniczki TM i Przepisowni :D Krysiu, Latosiu, bardzo się cieszę, że dołączyłyście do naszego grona :D Gdzie są Warsztaty Kulinarne, możecie sprawdzić na tej stronie:
http://thermomix.vorwerk.pl/pl/przepisy-i-promocje/warsztaty-kulinarne/
Trzeba wpisać swój kod pocztowy i pokaże Wam się najbliższe biuro i terminy Warsztatów. Dobrze jest zadzwonić kilka dni wcześniej do biura i zapowiedzieć swój przyjazd.
Pozdrawiam serdecznie i służę radą w razie potrzeby Ela z Mazowsza
Marto - załóż swój wątek powitalny. Witaj. Będziemy do niego zaglądać i jakby co - to odpowiadać " src="http://www.przepisownia.pl/sites/all/modules/contrib/smileys/packs/Rovin..." width="19" height="19" />
Dziękuję
Będę pytać mam nadzieję, że szybko się ogarnę.
Czy powinnam swojego posta powitalnego założyć?
Pozdrawiam
Witaj Latosiu Odwagi, pytaj a my pomożemy
Pozdrawiam serdecznie Grażyna ze Szczecina
Witaj Krysiu A jaki model TM masz? Gdzie mieszkasz? Ksiązkę można kupić, a jeżeli interesuje Cię coś konkretnego to też nie ma problemu - zawsze można zeskanować i wysłać.
Powolutku opanujesz przepisownię - pytaj, pomożemy " src="http://www.przepisownia.pl/sites/all/modules/contrib/smileys/packs/Rovin..." width="19" height="19" />
Witam
Jestem nową użytkowniczką termomixa ( ok 3 m-cy) oraz forum ( od dziś)
Chciałam się przywitać :D
Jestem Marta, ale wolę jak mówią na mnie Latosia.
Muszę trochę ogarnąć co gdzie i jak
mam nadzieje, że mi pomożecie.
Pozdrawiam i z góry dziękuję
Witaj Krysiu Przy zakupie Thermomixa dostałam książkę "Radość gotowania" jest to książka podstawowa. Pozdrawiam serdecznie Grażyna ze Szczecina
Witaj Krysiu. Tutaj masz bardzo dokładnie opisane przepisy na pewno bedą Ci wychodzić wypieki i inne smakołyki.
Witam Wszystkich serdecznie dziękuję za miłe i serdeczne przywitanie.Nie mam książki Radości gotowania, na warsztatach kulinarnych też nie byłam.Proszę napisz mi coś więcej o tych warsztatach.Nie bardzo umiem się poruszać po tym programie.Nie wszystko umiem znaleźdź.Nie wiem jak wkleić zdjęcie w swoim profilu? ,gdzie jest informacja na ten temat? Gdzie szukać konkretnych przepisów np. Torty, ciasteczka ,baby. Znalazłam kilka przepisów ,ale sądzę że jest ich więcej jak je odszukać. W dyskusjach są pytania które mnie też interesuję, ale odpowiedzi są nie widoczne.Widzę że ktoś na nie odpowiada , ale odpowiedź z mojej strony jest nie widoczna Wiele mam różnych pytań , próbuję sama odpowiedzieć sobie na niektóre pytania. wędrując po programie Krystyna
Witaj Krysiu, polecam lekturę Radości gotowania i zapoznanie się ze wskazówkami. Przede wszystkim jednak podziel się tutaj wszystkimi wątpliwościami i kulinarnymi marzeniami. Ja i pozostali Thermomaniacy na pewno Cię wesprzemy.
A czy byłaś może na warsztatach kulinarnych?
Jeżeli potrzebujesz większego wsparcia - po prostu pisz do mnie
Pozdrawiam
Witamy serdecznie na forum Karolina
" height="19" width="19" /> Witaj Krysiu wśród Thermo - zakręconych. Bardzo fajnie,że do Nas trafiłaś i teraz będziemy mogły korzystać z Twoich porad i doświadczenia nabytego przez lata. " height="19" width="19" />
Pozdrawiam Monika
Witaj Krysiu w naszym gronie.Hania z Łodzi
Witam
Jestem Nowa - emerytka
Przypadkowo dowiedziałam się o tej stronie.Termomix mam od dosyć dawna .Począcztkowo jak tylko go kupiłam /dowiedziałam się o nim i zobaczyłam go u bratowej/ cieszyłam się nim jak dziecko nową zabawką .Sprawdzałam różne przepisy . Niektóre mi odpowiadały ,niektóre nie.Nie było jeszcze tej strony ,a może i była , ale nie miałam komputera. Więc mogłam tylko korzystać z przepisów podanych przez telefon,potem dostałam książkę i też z niej korzystałam . Najgorsze było to że kiedy miałam jakieś wątpliwości to nie miałam z kim tego przedyskutować .I tak powoli ten zapał minął . Ostatnio skontaktowałam się z kimś w sprawie zakupu Termomixu i wtedy dowiedziałam się o tej stronie . Bardzo się cieszę że jest taka możliwość że mogę od nowa nauczyć się korzystać z dobrodziejstw tego urządzenia .Liczę, że będę mogła korzystać z ogromnej wiedzy i umiejętności osób nalężących do tego forum. Ja lubię piec i gotować , ale nie umiem nic robić na tak zwane "oko". Tylko z przepisów dokładnie opisanych, bez tego mam zaraz mnóstwno różnych wątpliwości. Jeżeli nie mogę dowiedzieć się dokładniej to zaraz się wycofuję jak rak /z pod którego jestem/ Ja ze swej strony jak będę coś wiedziała to też służę pomocą. Trochę pewnie przynudziłam .Pozdrawiam wszystkich serdecznie i cieszę się że należę do Waszego grona Jagodzianka-Krystyna