Forum Witam
Czesc, ja TM kupilam jak zepsul mi sie robot. ktory siekal, mieli, ubijal itd. Teraz jestem szczeliwa posiadaczka i nie zaminilabym go na zadne inne urzadzenie.
Pozdrawiam
Aga
Witaj Aniu Miło, że do nas dołączyłaś Pozdrawiam serdecznie Ela z Mazowsza
Aniu witaj wśród Thermomaniaków ! Czekamy na Twoje przepisy
Pozdrawiam ! Monika
Witajcie :)
Bardzo dziękuję za miłe przyjęcie do grona termimixowiczów ja w miarę swoich możliwości będę się starać też wnieść coś ciekawego w sprawie gotowania , pozdrawiam ap
Pozdrawiam serdecznie
Witaj na forum :)
Ja na szczęście kupiłam na początku TM, więc nie mam zbędnych urządzeń. Myślę nad zakupem tostera, albo sanwicha... tego TM nie robi
Witaj Aniu w naszym zakręconym gronie .Ja swoje inne sprzęty spakowałam i wyniosłam.Pozdrawiam Hania z Łodzi
Witaj Aniu To prawda,że TM zastępuje różne urządzenia w kuchni Pozdrawiam serdecznie Grażyna ze Szczecina
Witam serdecznie. Myślę, że niebawem te urządzenia zajmujące miejsce w szafkach, zechcesz komuś podarować lub sprzedać na aukcji
Jestem szczęśliwą posiadaczką TM od października 2013 , lubię gotować i eksperymentować w kuchni. Mam dużo różnych urządzeń w kuchni..... ale jak się okazało używam teraz tylko jednego Pozdrawiam serdecznie