Forum Witam

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

11 odpowiedzi | Ostatni wpis

Czesc, ja TM kupilam jak zepsul mi sie robot. ktory siekal, mieli, ubijal itd. Teraz jestem szczeliwa posiadaczka i nie zaminilabym go na zadne inne urzadzenie.

Pozdrawiam

Aga

Witaj Aniu  Smile  Miło, że do nas dołączyłaś  Smile  Pozdrawiam serdecznie Ela z Mazowsza

Mój blog kulinarny:

http://ziolowaszuflada.blogspot.com/

Smile

:D Aniu witaj wśród Thermomaniaków ! Czekamy na Twoje przepisy  :D

:D Pozdrawiam ! Monika

Witajcie :) 

Bardzo dziękuję za miłe przyjęcie do grona termimixowiczów  Wink ja w miarę swoich możliwości będę się starać też wnieść coś ciekawego  w sprawie gotowania  Cooking  7 ,  pozdrawiam ap

Pozdrawiam serdecznie Smile

Pozdrawiam Mixi

Witaj na forum :) 

Ja na szczęście kupiłam na początku TM, więc nie mam zbędnych urządzeń. Myślę nad zakupem tostera, albo sanwicha... tego TM nie robi Aw

Jestem Agata Smile

Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać.

Antoine de Saint-Exupéry

Witaj Aniu w naszym zakręconym gronie .Ja swoje inne sprzęty spakowałam i wyniosłam.Pozdrawiam Hania z Łodzi

Hania z Łodzi:
Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.

Love Witaj Aniu Love To prawda,że TM zastępuje różne urządzenia w kuchni Smile Pozdrawiam serdecznie Grażyna ze Szczecina  Love

Witam serdecznie. Myślę, że niebawem te urządzenia zajmujące miejsce w szafkach, zechcesz komuś podarować lub sprzedać na aukcji Wink Love

GaBi

"Człowiek, który ciągle pędzi, może przegrać życie, bo w biegu nie ma czasu na myślenie"

Jestem szczęśliwą posiadaczką TM od października 2013 , lubię gotować i eksperymentować w kuchni. Mam dużo różnych urządzeń w kuchni..... ale jak się okazało używam teraz tylko jednego  Wink  Pozdrawiam serdecznie  Smile