Forum Witam :)

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

10 odpowiedzi | Ostatni wpis

Witajcie dziewczyny-Małgosia Wink

Czesc, ja termomixa zakupilam 31.01.br i od tamtego dnia przygotowuje codziennie soki, robie roznego rodzaju masla, upieklam dwa chleb, przyrzadzam obiady. I jestem przeszczesliwa, ze go mam. Bardzo zaluje, ze go wczesniej nie kupilam - 10 lat temu bylam na prezentacji TM i juz wtedy bardzo mi sie podobal. Zamierzam wyprobowac w nim moje wlasne przepisy.

Pozdrawiam

Love Witaj Ewo Love pozdrawiam bardzo serdecznie Grażyna ze Szczecina Love

Witaj Ewo jedyny problem z TM to ten ,że coraz więcej i bardzo szybko od siebie uzależnia .Na szczęście pozytywnie.Hania z Łodzi

Hania z Łodzi:
Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.

:D Ewo Witaj wśród zakręconych Thermomaniaków ! :D

:) Pozdrawiam Monika z Zagębia

Witaj Ewo  Smile  bardzo mi milo, że dołączyłaś do grona zadowolonych posiadaczy Termomisia  Smile  Tu z pewnością znajdziesz wiele ciekawych pomysłów a jak będzie potrzeba, to pytaj  Smile W miarę możliwości odpowiemy  Smile

Polecam Ci Warsztaty Kulinarne, na których można poznać TM w innej odsłonie i wiele się nauczyć. Warsztaty to takie uzupełnienie prezentacji. Zapytaj o nie swojego Przedstawiciela lub sprawdź na stronie Thermomixa

Pozdrawiam serdecznie, Ela z Mazowsza  :) 

Mój blog kulinarny:

http://ziolowaszuflada.blogspot.com/

Smile

Witam, w naszym gronie Smile

Jestem Agata Smile

Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać.

Antoine de Saint-Exupéry

Witamy Smile

Pozdrawiam Mixi

Witam wszystkich mam na imię Ewa TM mam od świąt BN i jak narazie jestem bardzo zadowolona Bigsmile Nie mam jeszcze dużej wprawy w gotowaniu w nim ale pomału testuję kolejne przepisy i jak do tej pory wszystko jest przepyszne Smile W święta przechodził próbę ponieważ miałam sporo gości więc mogłam wykorzystać na całego i goście byli bardzo zadowoleni co bardzo mnie ucieszyło Smile Mam nadzieję że w razie problemów znajdę tu odpowiedzi na wszystkie tematy Smile Pozdrawiam