Forum Witam :)
Witajcie dziewczyny-Małgosia
Czesc, ja termomixa zakupilam 31.01.br i od tamtego dnia przygotowuje codziennie soki, robie roznego rodzaju masla, upieklam dwa chleb, przyrzadzam obiady. I jestem przeszczesliwa, ze go mam. Bardzo zaluje, ze go wczesniej nie kupilam - 10 lat temu bylam na prezentacji TM i juz wtedy bardzo mi sie podobal. Zamierzam wyprobowac w nim moje wlasne przepisy.
Pozdrawiam
Witaj Ewo pozdrawiam bardzo serdecznie Grażyna ze Szczecina
Witaj Ewo jedyny problem z TM to ten ,że coraz więcej i bardzo szybko od siebie uzależnia .Na szczęście pozytywnie.Hania z Łodzi
Ewo Witaj wśród zakręconych Thermomaniaków !
Pozdrawiam Monika z Zagębia
Witaj Ewo bardzo mi milo, że dołączyłaś do grona zadowolonych posiadaczy Termomisia Tu z pewnością znajdziesz wiele ciekawych pomysłów a jak będzie potrzeba, to pytaj W miarę możliwości odpowiemy
Polecam Ci Warsztaty Kulinarne, na których można poznać TM w innej odsłonie i wiele się nauczyć. Warsztaty to takie uzupełnienie prezentacji. Zapytaj o nie swojego Przedstawiciela lub sprawdź na stronie Thermomixa
Pozdrawiam serdecznie, Ela z Mazowsza :)
Witam, w naszym gronie
Witamy
Witam wszystkich mam na imię Ewa TM mam od świąt BN i jak narazie jestem bardzo zadowolona Nie mam jeszcze dużej wprawy w gotowaniu w nim ale pomału testuję kolejne przepisy i jak do tej pory wszystko jest przepyszne W święta przechodził próbę ponieważ miałam sporo gości więc mogłam wykorzystać na całego i goście byli bardzo zadowoleni co bardzo mnie ucieszyło Mam nadzieję że w razie problemów znajdę tu odpowiedzi na wszystkie tematy Pozdrawiam