Forum Witam

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:
Edytowane przez: Blejd na 02.06.2014 - 20:39

9 odpowiedzi | Ostatni wpis

Witam serdecznie również i ja czyli Michał z Łodzi. Vorwerk rządzi Smile

Takich informacji powinien Wam udzielić opiekun posprzedażny ale od czego nasza Przepisownia Proszę bardzo komplet info

1)Siedziba Vorwerku mieści się w Łodzi ul.Piłsudskiego76 tel.42 256 77 64

2)Najbliższe warsztaty kulinarne 12.-06-2014 ,10-07-2014

zawsze były o 18 ale najlepiej zadzwonić i sprawdzić .Na pewno będziecie zadowoleni.Serdecznie pozdrawiam

Hania z Łodzi:
Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.

Witam, w naszym gronie. Jak fajnie się juz ono powiększyło Smile

Jestem Agata Smile

Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać.

Antoine de Saint-Exupéry

aa jeszcze nie byliśmy, co to takiego? Gdzie? Kiedy?

Super  Wink   a czy już byliście na dniach otwartych w Łodzi ? Polecam te warsztaty ja z nich często korzystam Bigsmile

Hania z Łodzi:

Witaj

Po pierwsze również jestem z Łodzi (dokładnie Konstantynów Łódzki)

TM bardzo mi przypasował, odkąd go mam, zacząłem z radością bawić się w gotowanie. Wcześniej omijałem temat kuchni raczej dużym łukiem, zostawiając całość ogólnie pojętego gotowania żonie.

Po zakupie TMa, praktycznie codziennie obiadem zajmuję się ja, odciążając moją jakże zapracowaną małżonkę przynajmniej w sprawach gotowania.

Wobec tego czy TM pomaga? Tak. Czy jestem zadowolony? Tak. Czy zadowolona jest żona ? 100 x tak:)

Pozdrawiam

Witaj Przemku w naszym gronie .Jak ci się podoba przygoda z Termisiem?Hania z Łodzi

Hania z Łodzi:

Witam wszystkich. 

Przemek

32 lata

inżynier budownictwa,

TM-a używam od 8 miesięcy(?),

poleciła mi go mama która korzysta w TMa od ok 8 lat.

Korzystam z książek, od tygodnia z niniejszej stronki, czasami coś sam próbuję zaadoptować z przepisów tradycyjnych. Nie zawsze z sukcesem.