Forum Witam!
Moim skromnym zdaniem trochę Ci tego czasu zajmie
Witam,od kiedy mam thermomixa jestem tu częstym gościem.Zastanawiam się ile zajmie mi czasu wypróbowanie tych wszystkich przepisów
Witaj Magdo fajnie że tu zajrzałaś i mam nadzieję że zostaniesz z nami na dłużej
Witaj na Przepisowni Magda,
gratulujemy zakupu Thermomixa TM5 i cieszymy się, że Thermomix Cię uszczęśliwia.
Na Przepisowni znajdziesz zarówno ogromną inspirację do przygotowywania potraw, jak i wiele ciekawych przepisów oraz fachowe porady. Gdybyś potrzebowała pomocnej dłoni, wyślij wiadomość bezpośrednio do Mixi lub użytkownika Przepisy Thermomix®, bądź zapytaj forumowiczów o radę tworząc wątek w interesującym Ciebie obszarze forum. Tematyczny zbiór przepisów znajdziesz także bezpośrednio na platformie z przepisami na Thermomix ®, a gdybyś chciała skorzystać z dodatkowego źródła – zapraszamy do subskrypcji newslettera: tutaj, każdego miesiąca uzupełnisz swoją bazę o nowe przepisy. Nasi drodzy Użytkownicy Thermomixa są mile widziani również w naszych obszarach społecznościowych. Magda, zapraszamy Cię do odwiedzenia naszego oficjalnego profilu Thermomix Polska na Facebooku, na którym komunikujemy nowości, wskazówki i ciekawostki ze świata Thermomix ®)
Zasubskrybuj także nasz oficjalny kanał Thermomix Polska na YouTube.
Pozdrawiamy,
Witam wszystkich mam na imię Magda.Od tygodnia szcęśliwa posiadaczka Thermomix T5.