Forum Witam wszystkich serdecznie!!!
:DWitaj Małgosiu w klubie pozytywnie zakręconych posiadaczy termka : pokochasz tak jak my tą stronę :D
Witaj serdecznie Malgosiu Nastepna kuchareczka Wspaniale
Witaj Małgosiu :D bardzo dobrze, że odkryłaś radość i przyjemność z gotowania w TM :D jak zaczęłaś to powiem Ci, że nigdy nie skończysz TM bardzo uzależnia a także przepisownia zachęcam zaglądaj tu jak najczęściej możesz, komentuj i zamieszczaj swoje przepisy a nasze forum to istna skarbnica dosłownie wszystkiego :D pozdrawiam serdecznie :D
Małgosiu, zapewne wkrótce będziesz również dzielić się swoimi Thermomixowymi przepisami
Małgosium tutaj trzeba być regularnie. Przepisownia jest jak ładowanie akumulatorów. Przekonasz się. Warto!
Witaj Małgosiu Cieszę się że gwałtownie zapałalaś chęcią do wielkiej przygody z Termkiem Super że jesteś,napisz nam co przyrządziłaś na niedzielny obiadek? Pozdrawiam bardzo serdecznie Grażyna ze Szczecina
Chciałam się przywitać grzecznie , jak obyczaj każe. Posiadam Termka od paru miesięcy, ale jakoś nie było czasu i chęci na kucharzenie w nim . Aż tu niedawno przez przypadek poszłam na pokaz w siedzibie i gwałtownie zapałałam chęcią do przyrządzania w nim obiadków i innych cudeńków . I tak oto znalazłam pokrewne dusze " height="19" width="19" /> właśnie tutaj.