Forum Witam wszystkich serdecznie
Brzmi zachcecajaco
Witaj Aga, cieszę się, że jest nas więcej chcących zdrowo gotować i możemy inspirować się przepisami;)
Polecam uwadze mój przepis na czekoladowy krem z awokado;)
Czesc, ja rowniez jestem za zdrowoa kuchnia i ciesze sie, ze TM mi w tym pomoze.
Pozdrawiam
Aga
Witam nowe zwolenniczki Tm.Hania z Łodzi
Witajcie: Agato i Haniu Super, że z nami jesteście Pozdrawiam serdecznie, Ela z Mazowsza
Witaj Agato ! Pozdrawiam serdecznie i życzę udanego kucharzenia z TM !
Monika z Zagłębia
Ja też dołączam się do przywitania-Małgosia
dziekuje za tak miłe powitanie:)
pozdrawiam wszystkich
Witaj Agato!
Mogłabym sie podpisać pod Twoim postem:)
Życzę miłego gotowania!
Pozdrawiam
Hania z Bydgoszczy
Witaj Agatko Pozdrawiam serdecznie Grażyna
Witaj Agato
Witaj Agatko :) napewno bedziesz zadowolona z zakupu TM i nigdy nie powiesz że żałujesz. Ja mam TM już 14 roczek i nie zamieniłabym go za żadne skarby świata :D Pozdrawiam i zyczę miłego i smacznego kucharzenia
Marzena z Bydgoszczy :D
Witam moją imienniczkę
Witam serdecznie:)
Dzień dobry
Ja mam thermomix od marca i w zakupie widzę tylko jeden feler - za późno o 15 lat! " height="19" width="19" />.Żałuję, że nie miałam go już wtedy, gdy moje dzieci miały po kilka lat! Pozdrawiam.
Witaj Agato " src="http://www.przepisownia.pl/sites/all/modules/contrib/smileys/packs/Rovin..." width="19" height="19" />
Witam wszystkich Thermomiksujących
Mam na imię Agata, pochodzę z Warszawy i jestem od niedawna szczęśliwą posiadaczka Thermomixa Nie był tani, ale myslę, że to sie szybko zwraca
Odkąd mam dzieci (4 i prawie 3 -letnie) stawiam na ZDROWĄ kuchnię i Th. mi w tym bardzo pomaga:) Zdrowa to wg mnie jak najmniej produktów przetworzonych, cukru, białej mąki, mleka krowiego i mięsa. W zamian: dużo warzyw i owoców, kasze, naturalne słody (z daktyli, soku brzozy, stewii itp), mąka orkiszowa, różne mąki bezglutenowe, które łatwo przerobić w Th z kasz ( np: gryczanej, jaglanej, ryżu), strączki ( ciecierzyca, soczewice, fasole).Zawodowo jestem psychologiem. Specjalizuję się w terapii uzależnień i przemocy domowej.
Pozdrawiam wszystkich