Forum Witam wszystkich fanów tego cuda .
Hej, kliknij w wybrany profil i następnie kliknij różowy przycisk Dodaj znajomego
wiecie co mam taki mały problem niewiem jak mam kogoś dać do znajomych
Witaj Broniu :D cieszymy się, że do nas dołączyłaś :D zaglądaj, gotuj i dziel się z nami przepisami :D :D :D :D pozdrawiam serdecznie :D :D :D :D
Witaj Broniu Fajnie, ze dolaczylas do nas Mam nadzieje, ze Przepisownia Cie "wciagnie" i bedziesz tu czesto zagladac . Milego weekendu
Witaj Broniu! Będzie Ci tutaj z nami wesoło. Powiedz , co to jest ten dzień karbia? Dla kogo te bułki i chlebki? Coś nowego, nie słyszałam, oświeć nas!
ja też jestem tu nowa na tym forum ale maszyne mam od roku i staram sie jak mam chwile to robic w niej ostatnio na dzień karbia robiłam 60 bułek 3 chleby grachamki sok z pietruszki pomidorowy i suruwke z buraka na surowo
jak masz kiążki to czytaj i rub jak tam pisze a napewno ci sie uda
Witaj Anetko, dobrze że do nas trafiłaś Gratuluję Ci pierwszych potraw wykonanych przy pomocy TM. Ale przede wszystkim gratuluję Ci rodzinki i zwierzyńca
Pozdrawiam serdecznie, Ela
dziękuję za miłe powitanie :D
na razie próbuję się tu odnaleźć ,ale łatwo nie jest
na razie na moim koncie tylko deserki dla małej ,zupa pieczarkowa kremowa ,chleb też dziś piekłam .
pozdrawiam Aneta i spółka
Wow :bigsmile: Tròjka... jest co robic :bigsmile: Witaj, adres wlasciwy ;) Dziewczyny juz wytlumaczyly wszystko, wiec nie bede powtarzac :) Fajnie jest na Przepisowni :bigsmile: Przepisòw moc, dla duzych i malych, dla "dietujacych" i nie, dla "miesozercòw" i nie, dla lakomczuchòw, jak ja , np. Korzystaj, pytaj, gotuj i nim sie obejrzysz, bedziesz nam podawac wlasne przepisy :) Serdecznie pozdrawiam
Mieszkam w Markach pod Warszawą ,wię pewnie z przedstawicielem nie było by problemu :D ,ale ja już kiedyś miałam prezentację w domu .
Moja wtedy koleżanka pryjeżdżała do mnie z całym sprzętem i pokazywała co i jak .Jednak to było parę ładnych lat temu i niewiele pamiętam .Na pewno piłam sok z pieruszki i jadłam bułki
Niestety z tą koleżanką nie mam już kontaktu.
Teraz o mnie .Matka wariatka z 3 cudownych dzieci w totalnie różnym wieku
Klaudia lat 16 ,Kubuś lat 10 i Karolinka 5 miesięcy..
Mój zwierzyniec to żółw stepowy,królik (baranek) miniaturka,hodowla ryb tropikalnych (tropheusy ikola i tanganikodusy ,3 psy w tym owczarek belgijski i 2 Golden Retrievery i na koniec największe zwierzę czyli moja ukochana klacz angloarabka Orgia
Na co dzień jestem dogoterapeutą ,ale aktualnie siedzę jeszcze w domu ,bo Karolinka tego potrzebuje . W zasadzie już od piątku wracam do pracy .Szefowa mi z dzieckiem posiedzi w biurze ,a ja z dzieciakami poszaleję na sali w tym czasie
To tyle w telegraficznym skrócie.Więcej o nas na moim blogu
Witaj :D oj dobrze trafiłaś i myślę, że doskonale sobie poradzisz z TM :D tutaj znajdziesz wszystko od porad do przepisów a także luźnych pogaduszek :D zawsze służymy poradą i jak trzeba dobrym słowem zostań z nami a napewno nie bedziesz żałowała :D
Pozdrawiam serdecznie i życzę udanego kucharzenia z TM
Witaj "szalona mamuśka i posiadaczka domowego zwierzyńca" ( cyt. As) Cieszę się że dołączyla do nas Miłośniczka TM z poczuciem humoru :D Anetko odwagi dasz radę i będziesz szaleć w kuchni. Napisz nam coś o dzieciach i domowym zwierzyńcu. Pozdrawiam serdecznie
Anetko, spróbuj poszukac w swojej okolicy przedstawiciela handlowego, lub może zna tę osobę Twoja teściowa. Umów u siebie spotkanie (prezentację) , zaproś znajomych , a dowiesz sie od Przedstawiciela wiele ciekawych porad. Możesz też zdobyc w ten sposób nową książkę. Warto spróbować.
Oczywiście, tutaj też odpowiemy na każde Twoje pytanie, a Mixi na bieżąco śledzi wszystkie wpisy i służy radą .
Na pewno pomożemy i witamy w naszej Thermomixowej rodzinie
Jestem mama szalonej trójki dzieci ,więc TM koniecznie potrzebny.
Jakiś czas temu kupiła go teściowa ,ale nawet z opakowania go nie wyjęła.
Odkopałam owe cudo i zamierzam go nagminnie używać .
potrzebuję Waszej pomocy ,by ogarnąć w miarę szybko możliwości TM.
pozdrawiam Aneta