Forum Witam wszystkich,dołączyłam do Was i bardzo się ciesze...
Witaj Kate w naszym gronie cieszę się, że tu zajrzałaś i próbujesz przepisy super :D pozdrawiam :D Marzena
Witaj Kate Skad pochodzisz, od kiedy masz TM, cos o sobie ? :bigsmile: My wszystkie ciekawskie :D :D ;) Jak radzisz sobie z Thermosiem ? Pozdrawiam serdecznie
Witam - ja też jestem nowa i z perzyjemnością wypróbowałam już kilka przepisów z przepisowni pozdrawiam ciepło
Tak tak przepisownia uzależnia ale tak pozytywnie i nic dodać nic ująć :D :D :D :D :D :D :D ciesze się, że jest taka nasza stronka :D
Witaj w gronie. Razem razniej. Jest Nas coraz wiecej wiec jest szansa na nowe przepisy- Pozdrawiam i zycze owocnego gotowania
Tak, tak, tu trzeba zglądac codziennie bo można potem się nie połapać kto jest kto?
Witaj Marzeno, wszyscy maja racje,ze uzaleznia. Dopiero co sie do was dolaczylam, a juz codziennie tu zagladam. Pozdrawiam Justyna
Witaj Marzenko! Magi też Marzenka i oczywiście Wszystkie Kochane Kobitki mają rację - przepisownia uzależnia , wiem to z autopsji, Pozdrawiam z Sosnowca. Monika " src="http://www.przepisownia.pl/sites/all/modules/contrib/smileys/packs/Rovin..." width="19" height="19" />
Witaj Marzenko :D cieszę się, że dołączyłaś do naszej rodzinki :D napewno nie bedziesz żałowała :D a z pewnością szybko się uzaleznisz od przepisowni i od termomisia :D pozdrawiam bardzo serdecznie :D również Marzena :D
Witaj Marzenko. Uchyl rąbka tajemnicy i skreśl kilka słów o sobie. O nas możesz też poczytać przeglądając wpisy na Forum, bo trudno byłoby, każdej nowej Termo-Maniaczce , się przestawiać. Jest nas tutaj coraz więcej i to bardzo pozytywnie nastraja i mobilizuje. Tutaj jest takie "ładowanie akumulatorów". Mysle, że rozumiesz to porównanie? Do dzieła!!!!
A i ja Cie witam w naszej Thermomiksowej Rodzinie:)
zycze wielu wspanialych przepisow wlasnych jak i tych, ktore znajdziesz tu na przepisowni
pozdrawiam saczac lemoniadke oczywiscie z TM
patrycja
Marzenko, witam i ja -Ela ze Szczęsnego (niestety nie rymuję jak Grażynka :D ) Dobrze, że do nas trafiłaś Gotowanie z Termosiem i Przepisownia to takie nasze pozytywne nałogi Pozdrawiam serdecznie
Witaj Marzenko Zyczę miłego kucharzenia z Termosiem Pozdrawiam serdecznie Grażyna ze Szczecina :D
:DMarzenko proszę cię opowiedz nam coś o sobie np. skąd jesteś itp.,bo my jesteśmy tego bardzo ciekawe .
Marzenko witaj w gronie termixowo-zakręconych.Przekonasz się szybciutko ,że jedno i drugie pozytywnie uzależnia
Witamy Cię Marzenko Dobry wybór i co do TM i co do przepisowni:) lepiej trafić nie mogłaś I tak jak mówi Vercia musisz byc częścią tej "bandy" Takich super ludzi jak tutaj ze świczką szukac :D Witamy Cię bardzo serdecznie:)
Witaj Musisz byc czestym , nie gosciem, ale czlonkiem naszej "bandy" :D :D ;) Wkrecisz sie szybciutko, zobaczysz ;) Zakup - strzal w 10 :party: Ciesze sie, ze jestes z nami Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiamy i witamy Cię w naszym gronie. Jeżeli będziesz mieć jakieś pytania, znajdzie się mnóstwo osób, które z przyjemnością na nie odpowiedzą
Mam na imię Marzena i od niedawna /dokładnie od wczoraj mam Thermomix/ myślę ze będę tu częstym gościem..Pozdrawiam wszystkich....