Forum Witam serdecznie

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

15 odpowiedzi | Ostatni wpis

Witaj Marmag :D super że do nas dołączyłaś :D i uwielbiasz TM :D pozdrawiam Marzena z Bydgoszczy :D

A wczoraj był jakiś problem z przepisownią, cały czas wyskakiwał error Crazy Crazy moze spróbuj ponownie  :D

Zapraszam do odwiedzenia mojego bloga http://kulinarneszalenstwamaniusi.blogspot.com/

Dziękuję Smile

Dziekuje za takie miłe przyjecie Smile wczoraj zrobilam kruche ciasteczka w kształcie duszków corci do przedszkola i wschodnie bułeczki z cukinia. Pychota Aaaa i dla Miłonia kisielek z soczku malinowego. Chcolama wstawic opinie przy przepisach i podziekowac ich autorom, ale za nic te wschodnie buleczki nie chca mi wyskoczyc;(

:D Witaj Wśród Nas ! Życzę miłego kucharzenia z TM ! :D

Nic Wam nie przejdzie. Ja już dwa lata gotuję i eksperymentuję. Mam cały gruby segregator przepisów z przepisowni i stawiam oceny jak coś wypróbuję.  Bigsmile

GaBi

"Człowiek, który ciągle pędzi, może przegrać życie, bo w biegu nie ma czasu na myślenie"

Love Witaj Marmag Love

Oj ja to po nocach gotowałam na początku bo chciałam jak najwięcej potraw wypróbować,jak już kończyłam coś robić to mówiłam sobie że juz dość,odpoczęłam chwilę i już z książką siadałam i wyszukiwałam co jeszcze by było można upitrasić :D teraz kubusie,keczupy,masełko robie na okrągło Cooking  6 Cooking  9 Cooking  7

Witam w naszym gronie :) 

Jestem Agata Smile

Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać.

Antoine de Saint-Exupéry

Aga , no ja tak mialam na poczatku a teraz to wymyslam co sobie na obiad uszykowac na nastepny dzien szybko jak dzieci juz spac uloze:) U nas byl szal robienia soku malinowego w sezonie i wszelakie dzemy. Teraz na tym soku maluszkom kisiel gotuje

witam i ja,u mnie coraz gorzej nawet spać po nocy nie umialam na poczatku bo juz myslalam co zrobie rano Bigsmile Cooking  7

Kuchniamaryny - zapraszam na mój blog kulinarny. Kuchnia prosta metodą tradycyjną a także z wykonaniem TM, szybkie dania...więcej na blogu, serdecznie zapraszam www.marynawkuchni.wordpress.com

Jak tylko czas pozwoli to z checia. Jest tu tak miła i serdeczna atmosfera, ze z przyjemnoscia bede was odwiedzac. Jednak praca i dwojka malych dzieci nie zawsze daje mozliwosc. Dzis bede piekla dla corci ciasteczka kruche z forumowego przepisu w ksztalcie duszkow, bo ma w przedszkolu swieto wesolego duszka jutro/ Z tym termomaniakiem to macie racje. TM uzaleznia:) Wczoraj zurek naszykowalam na dzis na obiad Pyszny i juz mysle co na jutro zrobic. heheeh

Jak tylko czas pozwoli to z checia. Jest tu tak miła i serdeczna atmosfera, ze z przyjemnoscia bede was odwiedzac. Jednak praca i dwojka malych dzieci nie zawsze daje mozliwosc. Dzis bede piekla dla corci ciasteczka kruche z forumowego przepisu w ksztalcie duszkow, bo ma w przedszkolu swieto wesolego duszka jutro/ Z tym termomaniakiem to macie racje. TM uzaleznia:) Wczoraj zurek naszykowalam na dzis na obiad Pyszny i juz mysle co na jutro zrobic. heheeh

Witamy w gronie Themomaniaków Smile

Pozdrawiam Mixi

:DWitaj wśród nas .Zaglądaj do nas tak często jak tylko Ci czas pozwoli :D

Hania z Łodzi:
Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.

Witam wszystkich serdecznie. Od sierpnia jestem posiadam TM i nie wyobrazam sobie kuchni bez niego. Jestem mama 3-letniej Majki i 7 miesiecznego Miloszka i to głownie z mysla o nich zakupilismy ten cud techniki. Chcialam serdecznie podziekowac wszystkim forumowiczom, za cenne rady jakie tu znalazlam i pyszne przepisy. Ży cze wszystkim przyjemnego dnia.