Forum Witam serdecznie
Dziewczyny i chłopaki - nie bójcie sie prezentacji . Jezeli tylko kochacie Thermomix ,bedzie ok .To wspaniałe moc każdego dnia poznawać nowych fajnych ludzi i przy okazji robić to co sie lubi .Dolaczajcie do naszego zespołu a przekonacie sie jaka to fajna przygoda
pozdrawiam Agnieszka
Witaj i opisz jak Ci poszło bo z tego co widzę zaczelyśmy chyba współpracę w jednym czasie ja już po programie a Ty?
Witaj, ja po pierwszej prezentacji, ktora byla u mnie przy zakupie TM sama moglam juz taka poprowadzic. Mysle, ze jak ktos lubi gotowac i poztywnie podchodzi do zycia to taka prezentacja nie jest aks straszna.
Mysle, ze Ty napewno dalas sobie swietnie rade.
Pozdrawiam Agnieszka
Beatko, prawdziwa Twoja prezentacja będzie łatwiejsza niż myślisz. Nikt nie dostrzega ewentualnych błędów bo nie wie jak to jest w teorii. To Ty jesteś na niej Mistrzynią. Głowa do góry, uśmiech na usta!
dziękuję Agatko, przypływ dobrej energii zawsze w cenie
Witaj Beatko powodzenia na prezentacji !
Beatko jak prezentacja, czy już się odbyła??? Trzymam cały czas kciuki
Witaj Moniko, jak to miło poznac dziewczynę z Sosnowca
Serdecznie pozdrawiam
Beata
witaj Agulinko
Cześć Krzysztof, na startowej poszło dobrze, ale przed prawdziwą... no nie powiem, mam stracha :)pozdrawiam, Beata
Witaj Gabi, ano moze nawet widziałyśmy się wczoraj, ale ja należę do Orlego Gniazda, żeby nie powiedziec - Smoczego Gniazda Jestem najswieższym narybkiem total niezorientowana do miłego spotkania
Zostałam także przedsztawicielem handlowym, jestem już po prezentacji starowej, a tuz przed pierwszą prawdziwą prezentacja . Proszę, trzymajcie za mnie kciuki Beata
Witaj. Jak Ci poszło na prezentacji ? Miałaś tremę ? Masz stracha przed tą prawdziwą prezentacją ?
WITAJ
" height="19" width="19" /> Witaj Beatko ! Miło mi powitać Sosnowiczanke ! " height="19" width="19" />
" height="19" width="19" /> Pozdrawiam gorąco ! Monika z Sosnowca
Witaj Beatko, Widzę, że jesteśmy nie tylko "po fachu", ale pewnie też w jednym okręgu "Gwarki". ;)
Witaj Mixi
Witaj
Witaj Grażynko Dziękuję za wsparcie duchowe, które jest mi teraz bardzo potrzebne Serdecznie pozdrawiam
Witaj Haniu :)
Witaj Beatko Trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki Poradzisz sobie :D Pozdrawiam bardzo serdecznie Grażyna ze Szczecina
:DWitaj Beatko w naszym "szalonym " gronie .Hania z Łodzi
Witam wszystkich serdecznie, mam na imię Beata. Od niedawna używam TM 31 i jestem w nim po prostu zakochana Nie tylko ułatwia mi życie, ale po "latach posuchy" ( z powodu notorycznego braku czasu), mogłam zabłysnąc na niwie rodzinnej jako kucharka , organizatorka przyjęć, piekarz a od czasu do czasu barmanka Zostałam także przedsztawicielem handlowym, jestem już po prezentacji starowej, a tuz przed pierwszą prawdziwą prezentacja . Proszę, trzymajcie za mnie kciuki Beata