Forum Witam serdecznie

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

14 odpowiedzi | Ostatni wpis

Witaj Aneya,czytam Twoje posty i widzę siebie szalejącą z TM,cieszę się że TM cię zaraził tak jak nas wszystkich,szalej dalej i nabieraj wprawy :D

Witaj Anetko, ja tez zaliczylam pierwsze niedogotowane mieso w varomie, robiac jednoczesnie zupe krem w kileichu. Al juz wiem w czym tkwil blad.

Pozdrawiam Agnieszka z Warszawy

Love Anetko, moja największa wpadka to pieczenia ciasta drożdżowego bez drożdży :D Bigsmile Nie poddawaj się Kochana Love Pozdrawiam bardzo serdecznie Bigsmile Grażyna Cooking  7

:DWitaj Anetko nie myli się tylko ten co nic nie robi.Ja też nieraz zaliczałam wpadki .najczęściej z własnej prędkości .Ale kocham to urządzenie miłością pełną i bezgraniczną z pełną wzajemnoscią,Hania z Łodzi

Hania z Łodzi:
Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.

Dziękuję wszystkim za miłe powitanie Smile

Tego weekendu zaliczyłam pierwszą wpadkę z TM, ale w zasadzie to moja wina, bo za krótko trzymałam ciasto marchewkowe w piekarniku, wyszedł mi piękny zakalec Aw Była to próba mojego przepisu - ale chciałam go zaadaptować na TM i się póki co nie udało - ale będę próbowała Smile

Pozdrawiam

Aneta

Witaj Anetko.

Termomiks wkręca wszystkich  Bigsmile

Jestem Agata Smile

Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać.

Antoine de Saint-Exupéry

:D Witaj Anetko ! Tak ,tak ten wirus jest nieuleczalny ! Baw się i eksperymentuj a z czasem dodawaj Swoje przepisy - z chęcią wypróbujemy. Masz racje co do wyrabiania ciast...to poprostu bajka. :D

:) Pozdrawiam Monika     

Pozdrawiam Anetko, walcz dalej dzielnie i opisuj tutaj swoje wrażenia. Z czasem może coś nowego nam tutaj zaproponujesz? Bigsmile Wink

GaBi

"Człowiek, który ciągle pędzi, może przegrać życie, bo w biegu nie ma czasu na myślenie"

Love Witaj Anetko Love Wirus jest nieuleczalny Wink :D Bigsmile Love Powiem więcej jest Najlepszym Przyjacielem Kobiety w kuchni Love

Pozdrawiam serdecznie Grażyna ze Szczecina Love Cooking  2 Cooking  10

Anka, mnie zagniatanie ciast też powala Smile nawet pomimo tego że już od jakichś 3 lat miałam maszynę do chleba i tam wyrabialiśmy ciasta drożdzowe albo na pizzę. Niestety tam nie wszystkie ciasta się udawały. Przepisy na Thermomix są tak opracowane że na razie wszystko mi wychodzi. A dodatkowo  czyszczenie tamtej maszyny to masakra. Z thermomixa ciasto praktycznie wyskakuje samo i niewiele zostaje do czyszczenia Smile

Pozdrawiam serdecznie,

Aneta

Witam Aneto,

Ty to jesteś już weteranką Thermomixa w porównaniu do mnie :D Ale przyznaję - cuda się zdarzają, zwłaszcza z tym urządzeniem. Mnie jak na razie totalnie powala z nóg zagniatanie wszelkich ciast w mgnieniu oka bez brudzenia rąk ( tego niecierpię) oraz ryby na parze - REWELACJA!!

życzę samych udanych potraw i czekam na wrażenia tutaj opisywane

Pozdrawiam Anka z Norwegii

Witaj Aneta, gratuluję zakupu i taaakich czarów  Wink   Bigsmile  

Pozdrawiam serdecznie, Ela z Mazowsza

Mój blog kulinarny:

http://ziolowaszuflada.blogspot.com/

Smile

Witam serdecznie wszystkich Smile

Uprzejmie donoszę że zostałam zarażona wirusem  o wdzięcznej nazwie Thermomix  :-)

Mam nadzieję że nigdy mi to nie przejdzie Smile

Posiadam Thermomix od miesiąca i doszczętnie mnie pochłonęła praca z nim w kuchni.

Przez pierwszy weekend jego urzędowania na naszym blacie kuchennym rodzina poprosiła o spasowanie, nie nadążaliśmy zjadać tego co Thermomix wyczarowywał.

Jesteśmy zachwyceni naszym nowym zakupem.

Pozdrawiam,

Aneta z Warszawy