Forum Witam Wszystkich Serdecznie
Cześć Veronicab71:) :,i dzięki za miłe słowa,Nauka idzie owocnie i pysznie,ha,ha.
Witaj Moniko a ja skorzystam z Twojego przepisu na oszukane gołąbki i zupę majerankowo- czosnkową :D Pozdrawiam serdecznie i czekam na przepisy :D
Witaj Monika, już dodałam Twoje przepisy do wypróbowania:) chętnie bym skorzystała z przepisu na chleb z kaszą gryczaną jeżeli możesz wstawić Dziękuję i pozdrawiam
Dzięki za serdeczne przywitanie.Częśc przepisów z warsztatów włożyłam pod moje przepisy/i tutaj pytanie czy tak moge robić/Został jeszcze przepis na:
chleb z kaszą gryczaną,sernik z pianką czekoladową,ciasteczka cebulowe,lody śmietankowe,oszukane gołąbki,sałatka warstwowa z tuńczyka i zupa majerankowo czosnkowa. A może je doskonale znacie i nie ma sensu ich dodawać?Mam nadzieję że i wy podzielicie się ze mną przepisami z warsztatów:)
Witaj Moniko w naszym zakręconym towarzystwie miłośników Termisia :D Pozdrawiam serdecznie Czekamy na przepisy
Witaj Moniko Jak idzie nauka ? Na pomoc wszelka mozesz zawsze tu liczyc :bigsmile: Przepisy i ja bym z checia zobaczyla :bigsmile: Milej zabawy z TM Pozdrawiam serdecznie
Witamy serdecznie i czekamy na przepisy :D
czekamy na przepisy
Witam Mam na imię Monika.Thermomix kupiłam pod koniec grudnia.Ucze się na nim gotować.Narazie jestem zachwycona.Byłam na warsztatach w Krakowie,jeśli chcecie mogę podać przepisy na dania które tam były robione.PYCHOTKA.Mam nadzieję że moge liczyć na wasze wsparcie i pomoc.pozdrawiam Monika