Forum Witajcie

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

6 odpowiedzi | Ostatni wpis

Wink Juz po świętach. Co przygotowałaś , żeby zaskoczyc Teściową?

GaBi

"Człowiek, który ciągle pędzi, może przegrać życie, bo w biegu nie ma czasu na myślenie"

Cześć! Na pewno znadziesz cos smakowitego!!!

Jestem Agata Smile

Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać.

Antoine de Saint-Exupéry

Cooking  2 Witaj Matyldo Smile Vercia ma rację, ostatnie przepisy na konkurs są rewelacyjne i orginalne :)  Polecam zupę rybną i rolady,są pasztety, jest w czym wybierać Smile :D Powodzenia Cooking  9

Witaj Bigsmile :bigsmile:  Przepisòw jest moc, do wyboru Bigsmile :bigsmile:  Zaskoczysz napewno tesciowa Wink ;)  Zeby przejrzec sobie przepisy, oplaci sie wejsc na PRZEPISY, potem KATEGORIE. Przejrzyj sobie nawet ostatnie przepisy z kazdej dziedziny, a znajdziesz z pewnoscia cos dla siebie. Wlasnie skonczyl sie konkurs swiateczny, wiec wszystkie ostatnie potrawy sa swiateczne, bardzo smaczne Smile Tongue I wybòr jest niezly, dla kazdego Wink Wink Cooking  9 Cooking  7 Cooking  1   Pozdrawiam serdecznie Bigsmile Bigsmile Bigsmile

Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni Smile Smile Wink                            

Hejka, mam TM od miesiąca i większość przepisów z książki RADOŚĆ GOTOWANIA przerobiłam z różnym skutkiem Tongue

Teraz mam zamiar tutaj ''myszkować'' za jakimiś pysznościami...

I od razu PROSZĘ POMÓŻCIE co na Święta mogę przygotować (i ciężko to ''skopsać'')

żeby zaskoczyć Rodzinkę a w szczególności Teściową moją Crazy

lub gdzie to znaleźć na forum.

Dziękuję i WITAM SERDECZNIE Smile