Forum Witajcie (i poradzcie)

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

11 odpowiedzi | Ostatni wpis

Gratuluję doskonałej decyzji. Love TM 31 ma zdrożeć od lutego 2014. W styczniu jest natomiast fajny, nisko oprocentowany kredyt na zakup.  Wink

GaBi

"Człowiek, który ciągle pędzi, może przegrać życie, bo w biegu nie ma czasu na myślenie"

Love Oj będzie się działo :D Bigsmile :love:  Moje gratulacje Love

:D Szybka decyzja ! Gratuluje zakupu ! :D

Gratuluję zakupu Smile

Jestem Agata Smile

Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać.

Antoine de Saint-Exupéry

No i stalo sie-na miejscu TM21 stanal jego wysokosc TM31! Oj, bedzie sie dzialo...

Póki działa TM 21 to bym go nie zmieniała. Możesz go sprzedać, ale ile za niego weźmiesz... Jeżeli ten jest sprawny to na nim dalej działaj, a jak zacznie się psuć to zmienisz sobie na nowy. Ja bym tak zrobiła... ale decyzja należy do Ciebie  Smile

Jestem Agata Smile

Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać.

Antoine de Saint-Exupéry

:D Witaj zafra ! Ja też mam TM21 tyle, że od nowości - przez tyle lat (odpukać) nie miałam żadnej usterki , ale też czasami zastanawiam się nad TM31 - troszke mnie kusi... ;)

zafra w grudniu dodatkowo świąteczna promocja:

http://thermomix.vorwerk.pl/pl/przepisy-i-promocje/aktualnosci-i-promocje/

Pozdrawiam Mixi

Problem kasy zawsze będzie ja od 2-lat ma Tm31 i nie wyobrażam sobie mojej kuchni bez niego Tm 31 ma wsteczne obroty i troszkę inne gabaryty .Mogę tylko powiedzieć decyduj się i kup .Pozdrawiam i myśl ,że jakoś pomogłam Hania z  Łodzi

Hania z Łodzi:
Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.

Witam,

Thermomixa (TM21) mam juz od paru lat-kupiony uzywany, mocno eksploatowany przez poprzednia wlascicielke (o czym mnie poinformowala przed zakupem). Uzywam go dosc czesto, ale wykorzystuje bardzo niewiele jego mozliwosci-glownie z braku czasu... Z okazji Swiat oraz zblizajacych sie urodzin zaczelam sie mocno zastanawiac nad zakupem nowego TM31-zakupem "po bozemu", moze z prezentacja (ostatnia prezentacje widzialam w 2002 roku), no i z mocnym postanowieniem wykorzystania Mikrobiego na maxa.

Troche sie waham (kasa), no i zastanawiam sie czy warto wymieniac-moze dodacie mi motywacji  Wink  , zwlaszcza ze czasu do konca roku malo zostalo, a po Nowym Roku podobno podwyzka...

Ale sie napisalam!

Pozdrawiam serdecznie wszystkich "thermomaniakow"