Forum Wielkanocne przepisy
Gratulacje!!
Gratulacje dla wszystkich!
Gratulacje dla wszystkich zwyciezcòw
Ojoj jaka wspaniała wiadomość :D dziekuję wszystkim za głosy i komentarze i gratuluję również innym zwycięzcom, a Mixi dziekuję za możliwość brania udziału w takich wspaniałych konkursach ale bardzo bardzo się cieszę
Pozdrawiam
Ale SUPER!!!
Dzięki wszystkim za komentarze i głosy a Tobie Mixi za dobrą wiadomość :D
Pozdrawiam innych zwycięzców
Ela
Witam,
Przedstawiamy listę osób, które otrzymają książkę "Nasi przedstawiciele polecają".
Zaznaczamy, że pod uwagę były brane przepisy, które w polu konkurs miały wpisane "Wielkanocne przepisy", zamieściły autorski przepis z autorskim zdjęciem oraz dostały najwięcej głosów, komentarzy.
Użytkownicy, którzy wygrali nagrodę o szczegółach zostaną poinformowani e-mailem.
Oto lista zwycięzców:
Mazurek z krówkami
Marzena63
Ciasteczkowe pisanki
Yaro
Sernik Iwonki "Puszek"
Agtatka
Babeczkowe paszteciki
majka.kern
Strucla z powidłami śliwkowymi
kasisko1
Kruche ciasteczka - pisanki
aivlys
Jajka faszerowane na ciepło
magi1
Wielkanocny mazurek ze zdrową, naturalnie słodką masą
ElaK
Pralinkowe pisanki z niespodzianką
Magdalena_Kurowska
rolady jajeczne w wiosennym sosie
MałgorzataKurowska
Mixi cały czas myśli o konkursach i z chęcią wysłucha Waszych pomysłów:)
Również życzę Wesołych Świąt!
Fajny pomysł z tymi konkursami oby jak najwięcej. Ja też coś tam małego opublikowałam... ale też skorzystam z wielu nowych przepisów opublikowanych na święta.
A tak korzystając z okazji pozdrawiam wszystkich i życzę Wam zdrowych wesołych i pogodnych Świat Wielkanocnych, smacznego jajeczka i mokruśkiego dyngusa :-):D :D :D
Ja też pozdrawiam. Opublikowałam już coś , może ktoś zauważy? Swoją drogą, to przydałoby się więcej knkursów, nie tylko na święta. M;) ixi , może coś wymyślisz?
To dobra wiadomość W poprzednim konkursie przepisem na "Pasztet po królewsku" wygrałam książkę. Teraz mam szansę na drugą :)) Zobaczymy.
Pozdrawiam serdecznie
Przypominamy, że aby zamieścić przepis i wziąć udział w konkursie wielkanocnym należy być zarejestrowanym użytkownikiem społeczności i oczywiście zalogowanym do Przepisowni :)
Świąteczna promocja: „Wielkanocne przepisy”
Czas trwania: 19.03. – 07.04.2012
Autorzy 10 najlepiej ocenionych przepisów otrzymają książki „Nasi przedstawiciele polecają”.
Wystarczy zamieścić autorski, wielkanocny przepis, dodać również autorskie zdjęcie, a w polu Konkurs wpisać: Wielkanocne przepisy
Każdy przepis może być oceniony przy pomocy gwiazdek (znajdujących się przy zdjęciu potrawy) lub przycisku serce.
Dodatkowym atutem przepisów, które znajdą się w gronie najlepszych będą dodawane komentarze.