Forum WITAM serdecznie

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

27 odpowiedzi | Ostatni wpis

Witaj magi 1 , Dodałam dzisiaj 3 przepisy, może coś Ci się spodoba Love

MONIKA MIX.

Tak Smile ja bardzo lubię eksperymentować w kuchni, bardzo mi pasuja dania wegetariańskie i inne zdrowe posiłki. Lubie próbowac nowe dania :D

Zapraszam do odwiedzenia mojego bloga http://kulinarneszalenstwamaniusi.blogspot.com/

Dziękuję Smile

Wtaj cie dziewczyny. Love O kyóre przepisy Wam chodzi, o te przerogione dla osób z nie tolerancją białka krowiego? Smile

MONIKA MIX.

Ja tez czekam na przepisy :D  zawsze z chęcią wypróbuje nowe propozycje :D :D :D :D

Zapraszam do odwiedzenia mojego bloga http://kulinarneszalenstwamaniusi.blogspot.com/

Dziękuję Smile

Witaj, Piotrze  Smile Miłego gotowania w TM

Jestem Agata Smile

Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać.

Antoine de Saint-Exupéry

Witaj Agato.Czy jakiś konkretny, czy tak ogólnie? Smile

MONIKA MIX.

Czekam na przepisy  Party

Jestem Agata Smile

Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać.

Antoine de Saint-Exupéry

Love Moniko i tak trzymaj Bigsmile Love Cooking  10

Ja lubię gotować, wcześniej sama wymyślałam różne przesmaki.Zawsze jest tak ,że gdzieś jakiś przepis wpadnie w oko,gdzieś się wyczyta ,a potem można kombinować ile człowiekowi fantazjii starczy. Cooking  4 Parę wyrobów poszło do kosza, :(( nie przeczę.Ale przy kolejnej i kolejnej.i .......próbie w końcu coś wyszło. Smile

A te leniwe wyszły b.dobre i z chudym serem białym (mniej kalorii) naprawdę super.Bo wychodzę z założenia że wszędzie tam gdzie można obniżyć wartość kaloryczną potrawy to to robię. Love

MONIKA MIX.

Love Moniko jestem pełna podziwu dla Ciebie, że w tak krótkim czasie "przerobiłaś" przepisy na potrzeby odpowiedniej diety Love Dziękuję za wsparcie Marii Love Dziewczyny pozdrawiam Was serdecznie Love

Postaram się przysiąść i przygotować to co udało mi się do tej pory zrobić,bo jeszcze są przepisy na wykożystanie mąki ryżowej,a ponieważ staram się używać wszelkiego rodzaju mąk pełnoziarnistych,orkiszowych itp.to też mam kilka przepisów ,które przerogiłam i wypróbowałam na bułeczki,chleb.Nawet robiłam ostatnio leniwe z dodatkiem mąki pszennej pełnoziarnistej. Cooking  9

MONIKA MIX.

Grażynko jak będę miała chwilkę to z miłą chęcią. Wstępnie mogę powiedzieć że tam gdzie są np.jajka to używałam przepiórczych(1 jajko kurze to ok 3 przepiórcze,czasem 4 jak są naprawdę malutkie) tam gdzie jest w przepisie meko,jogurt lub serek np.maskarpone to używam serków,twarożków kozich,lub mleka koziego. Bigsmile W ten sposób robię np.majonez,pastę z tuńczyka czy łososia. Wg.podobnego schematu przerobiłam Owsiane mufiny z przepisu ElaK  Love W razie pytań jestem do dyspozycji. Party

MONIKA MIX.

Love Moniko, podziel się przepisami  Love Pozdrawiam  Love

Witaj Mario. Smile Ja też używam TM.od niedawna (3 tygodnie),a już udało misię poprzerabiać kilka przepisów,gdyż kolega mojego syna jest u nas dosyć często i on też jest alergikiem,lecz nie bezglutenowcem,ale jest uczulony na wszelkie przetwory mleczne(krowie),soję,jajka,cytrusy,czekoladę,orzechy itp.Lista jest dosyć długa,Szczęście że z biegiem lat coraz bardziej mu to mija i już więcej żeczy może jeść niż jeszcze 2 lata temu.Dlatego nie trać wiary,bo "potrzeba jest matką wynalazku"jak to mówia.Ja już umiem robić np.pasty i ciasta czy mufinki tak abu on też mógł je jeść. Wink Monika

MONIKA MIX.

Love Witaj Piotrze Love Napisz coś o sobie Love

Pozdrawiam serdecznie Grażyna ze Szczecina Love

Witam serdecznie !!! Smile

Witaj Mario :D :D :D :D :D  fajnie że tak aktywnie działasz z TM :D :D :D :D pozdrawiam serdecznie i zycze miłego kucharzenia :D Marzena z Bydgoszczy Bigsmile

Dziękuję Smile

Witaj w naszym gronie!

Jestem Agata Smile

Antoine de Saint-Exupéry

Witaj Marie Smile

Witaj Mario Smile -Małgosia z Warmińsko-Mazurskiego

:) Marie witaj wśród Nas ! :)

:) Pozdrawiam Monika z Zagłębia

Love Witaj Marie Love Pozdrawiam serdecznie Grażyna ze Szczecina Love

Witam Mario Smile

:DWitaj Mario w naszym gronie Hania z Łodzi

Hania z Łodzi:
Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.

Marie, mamy nadzieję, że podzielisz się bezglutenowymi przepisami. Na razie możemy czerpać inspiracje od zaprzyjaźnionych blogerek, np. smakoterapii Smile

Pozdrawiam Mixi

:)Witam wszystkich bardzo serdecznie.

Od ponad 2 miesięcy jestem szczęśliwą posiadaczką tego cudownego urządzenia. Na razie jeszcze nie wykorzystuję w pełni, ale zupy, serki, pasty, sałatki oraz mielenie ziaren na mąki realizuję systematycznie. A jakie pyszne dżemy porobiłam, soki z owoców z własnego ogródka na zimę.... Często zaglądam do przepisowni i mam nadzieję, ze na forum również będę częstym gościem i podzielicie się ze mną swoim cennymi radami.

Z uwagi na to, ze jestem alergiczką wiele przepisów muszę przerabiać na bezglutenowe i szukam u tutaj inspiracji i przepisów na potarwy bezglutenowe na TM. Na razie jest tego niewiele, ale obiecuję, że gdy coś ciekawego i sprawdzonego opracuję, wstawie na forum.

Pozdrawiam Smile