Forum WIELKANOC w Łodzi
Marzenko Dni Otwarte w Szczecinie odbędą się 13 kwietnia Żałuję że nie będę mogła w nich uczestniczych J) W piątek 12 kwietnia wyjeżdżam na 4 dni "ładować akumulatory" Gabrysiu ja rownież uważam że pomysł naszego spotkania jest jak najbardziej wart realizacji. Nie moge się doczekać aby Was wszystkie poznać Serdecznie pozdrawiam
Pomysł absolutnie wart realizacji, ale bez Veroniki nic się nie może odbyć! Musimy na nią poczekać!!!!!
Jak się zrobi ciepło, to musimy się gdzieś wszystkie skrzyknąć. Może na Łysej Górze?
No tak. Wielka szkoda ze w Bydgoszczy nie ma biura ale moze kiedys bedzie :D a tak to faktycznie zostaje mi tylko sie wybrac na wycieczke do Szczecina i poznac osobiscie Grazynke :D a na spotkanie gdzies w Polsce to ja sie pisze mozecie na mnie liczyc. Bardzo fajnie bylo by sie spotkac
Verciu, oczywiście, że na Ciebie zaczekamy, tylko daj znać kiedy zamierzasz przyjechać do Polski?
Kasiu, o takim spotkaniu pisałyśmy już w zeszłym roku ale przełożyłyśmy na ten teraz czekamy na trochę ciepła, bo co to za atrakcja oglądać to błoto? Jak będzie ciepło i zielono, to można zorganizować taki weekend, rozpalić ognisko, grilla... i siedzieć do późnej nocy :D :D
Tak, gdzies w srodku Polski, tylko poczekajcie, az dotre i ja do Polski
Witajcie Kochane dziewczyny
strasznie, ale to strasznie jestem ostatnio zapracowana (otwarcie własnej firmy obsługującej Wspólnoty Mieszkaniowe), dlatego bardzo Was przepraszam, że nie jestem na bieżąco...
Miło mi, że mimo wszystko do mnie piszecie....
1. Eluniu - wcale nie jestem taka młoda, tylko zdjęcie jest korzystne ( w tym roku stuknie mi 39 lat)
2. Magi - do Bydgoszczy chętnie bym się przejechała
3. Grażynko - w Szczecinie planuję się zjawić na majówkę (mam tam tatę i teściów)
4. Ilonko - w tulipankach jest twarożek :) ale można "wtłoczyć" w nie dowolną masę
5. Dziewczyny - a może zorganizujemy jakieś wspólne spotkanko??? Tak pośrodku Polski???
pozdrawiam Was wszystkie bardzo, ale to bardzo serdecznie
Kasia
No właśnie, Elu. Aparatu oczywiście zapomniałam, ale zdjęcia były robione, mają mi podesłać. Postaram się je wkleić. W Katowicach warsztaty bardzo sie udały. Było bardzo duzo uczestników, pełna sala, musieliśmy dostawiać krzesła. Wszystkim bardzo się podobały, a potrawy ze stołów zniknęły migiem. Była nawet licytacja upieczonego na świeżo chleba trójkolorowego, a pieniążki z niej przeznaczone będa na wioski dziecięce. Świetna zabawa. Wróciłąm do domu o 19,30 strasznie zmęczona. , jak po przetańczonej nocy. Były bowiem dwie tury: o godz. 12 i 16. Wiesz jak to wszystko trzeba dopiąć i zgrać. No i cały czas na nogach. Dla mnie to maraton. Ja na nich , wykonując babkę drożdżową, mocno podkreślałam zalety przepisowni i mocno zachęcałam do korzystania i aktywności na niej. Są już tego efekty i to bardzo cieszy.
Gabrysiu a jak Dni Otwarte w Katowicach? Mam nadzieję, że już odpoczęłaś. Jeżeli wzięłaś aparat, to powstawiaj kilka zdjęć
stoły przepięknie udekorowane :) tulipany pierwsza klasa a co mają w środku za nadzienie?
Kasiu, gratuluję tak pięknego i smakowitego stołu na Waszych warsztatach. U nas w Katowicach, podobne warsztaty będą 17 marca , tj. najbliższa niedziela. Też będę aktywnie pomagać. Myslę, że się wszystko uda. Jak nie zapomnę w pośpiechu aparatu, to też zrobię zdjęcia.
Z A P R A S Z A M wszystkich chętnych z pobliża Katowic!!!!!
Elu dziękuję za podpowiedż :D zadzwonię i dowiem się.
Elu super wymyśliłaś :D Ja naprawdę marzę aby Was bliżej poznać :D Pozdrawiam serdecznie
Marzenko, niestety w Bydgoszczy nie ma Biura Regionalnego :(( Najbliżej masz do Gdyni albo do Olsztyna... No chyba, że zdecydujesz się na Szczecin i w pakiecie będziesz miała spotkanie z Grażynką Dobrze wymyśliłam??? :D :D Pozdrawiam serdecznie
Grażynko, chętnie bym pojechała do Szczecina, po to tylko, żeby poznać Cię osobiście Spotkania z klientami są organizowane w Biurach Regionalnych przez przedstawicieli handlowych z danego regionu... W Szczecinie też jest takie biuro. Na oficjalnej stronie Vorwerku jest adres i telefon:
71-612 SZCZECIN
telefon: 601714219
ul. Malczewskiego 26 (Biurowiec Oxygen)
Może trzeba tam zadzwonić i zapytać czy i kiedy są organizowane takie spotkania. A najlepiej skontaktuj się ze swoim Przedstawicielem, ok którego kupiłaś TM. Do opieki posprzedażowej należy informowanie swoich klientów o wszystkich wydarzeniach w regionie. I to nie tylko w czasie gwarancji
Kasiu miło Ciebie poznać "bliżej" Dziewczyny a ja zapraszam do Szczecina Zróbcie taką imprezę u nas,do Łodzi ,Warszawy i Krakowa jest bardzo daleko :love: Pozdrawiam serdecznie
Kasiu super spotkanie az zazdroszcze Dziewczyny a moze przyjedziecie do Bydgoszczy zrobic takie cudowne spotkanie :D naprawde fajna sprawa i piekne potrawy, te tulipany to hit pozdrawiam serdecznie
Kasiu, jak miło Cię zobaczyć! :D Ty młoda kobietka jesteś :D Pozdrawiam serdecznie
Witajcie dziewczyny :) Haniu nie zawstydzaj mnie proszę Ty też jesteś super - musimy kiedyś spotkać się trochę na dłużej, a nie tak tylko " w przelocie" Weroniczko, ja Hanie poznałam tutaj na Przepisowni, a później spotkałyśmy się w łódzkim biurze. Widziałyśmy się już dwukrotnie
:DPoznałam Kasię osobiście . Wspaniała dziewczyna może kiedyś uda mi się spotkać z Wami osobiście Pokaz był udany,ale 90% ludzi to użytkownicy termomixów .Atmosfera fantastyczna i zawsze czegoś jeszcze można się nauczyć
Wspaniala sprawa i bardzo smaczna :p Udalo sie pieknie, ciesze sie z Wami :bigsmile: To Wy sie znacie z Hania, tak bliziutko ? :) Buziaczki
Witaj Elu
zmieniłaś zdjęcie. Fajnie Cię widzieć "bliżej" A co do napracowania się , to masz rację - nie czuję nóg. Moje koleżnaki z biura mają tak samo Ale warto było...
Kasiu, stoły przepięknie udekorowane Smakowitości zachęcają do spróbowania Cieszę się, że wszystko się udało Musiałyście się dziewczyny napracować, żeby to tak pięknie przygotować. Mam nadzieję, że to spotkanie zaowocuje kolejnymi fanami naszego Termosia :D Pozdrawiam i zapraszam w następną niedzielę do Warszawy, na Saską Kępę
buziaki
Dzięki dziewczyny za miłe słowa Tulipany z pomidorów rzeczywiście były urokliwe - poniżej zamieszczam zdjęcia. Same więc ocenicie. Haniu miło Cię było spotkac. Wybacz tylko, że tak mało mogłam poświęcić Ci czasu, ale sama widziałaś jaki był kocioł
:DWitajcie dziewczyny właśnie wróciłam ze spotkania wielkanocnego w Łodzi.Było gwarnie i smakowicie.Najbardziej mnie urzekły tulipany zrobione z pomidorów. Wiele ciekawych pomysłów jak np.gotowana kiełbasa lub nadzienie do jaj.Znane i lubiane .Słodkości było wbród, jakoś udało mi się upilnować . :D
Smakowitosci Szkoda, ze nie moge uczestniczyc :( Moze kiedys uda mi sie wziac udzial w jakims polskim spotkaniu ? I spotkac moje kochane dziewczyny, na jakiejs kawce
Kasi życzę wam owocnego spotkania (a właściwie 2 spotkań ) My mamy Dzień Otwarty 17 marca :D Pozdrawiam i zaglądaj do nas częściej
Witaj Kasiu dawno Ciebie nie było Dostałam oczo-pląsu patrząc na te piękne zdjęcia.Szkoda że Lódż jest tak daleko od Szczecina :D Pozdrawiam serdecznie
Zapraszam serdecznie wszystkich na nasze Wielkanocne spotkania do biura w Łodzi:
ul. Piłsudskiego 76/róg Wydawniczej lub jak kto woli Piłsudskiego 76/róg Kopcińskiego
Wielkanocne spotkania przewidujemy aż dwa!!!:
1. 10.03.2013 godz. 15,00
2. 16.03.2013 godz 10,00
Będą pyszne przysmaki związane ze świetami Wielkiej Nocy, przepisy i wiele różnych atrakcji. Wspieramy również akcję firmy Vorwerk dotyczącą pomocy wietnamskim dzieciom. Przybywajcie, czekamy na Was
pozdrawiam
Kasia