Forum Twój przepis może zostać Przepisem Dnia
Dzięki, Mixi za wyjasnienie. Ten aktualny przepis wypróbowałam i zastanawiałam się skąd go znam (nie bylo mojego komentarza).
Już wyjaśniam: przepisy, które pojawiają się i przez kilka dni będą pojawiać to zwycięzcy konkursu: Najlepsze przepisy użytkowników Przepisowni, na podstawie którego powstała książka pod tym tytułem. To również przypomnienie o tym, że nasza społeczność ma już prawie 3 lata, czyli wkrótce kolejne urodziny
Mixi, czy w tej nowej wersji przepisowni nadal trzeba zgłaszać swoje przepisy jako kandydat do przepisu dnia? Na jakiej zasadzie funkcjonuje "PRZEPIS DNIA? Nie doszukalam sie tego wyjaśnienia w ostatnim czasie., a widzę, że pojawiają się przepisy opublikowane dawno temu.
Moim osobistym POPISOWYM przepisem jest sałatka ''Totalny odlot'' Sprawdzony wielokrotnie i smakuje ODLOTOWO. Polecam i POZDRAWIAM. Lidka Abramowicz
Witam, też polecam moje przepisy jako przepis dnia (najlepszy wydaje mi się: Salsa wg diety Dukana) pozdrawiam
niusia
Witam, chciałabym, żeby mój przepis znalazł się w "Przepisach dnia", jest on przerobiony przeze mnie a nie odpisany z ksiązki kucharskiej i naprawdę wychodzi pyszny:)
Pozdrawiam
Prosze podac tytuł a my umieścimy przepis.
a gdzie znajduje się zakładka na zamieszczenie przepisu w" Przepisie Dnia"?:(
Witam,
Proszę o zgłaszanie swoich przepisów jako kandydatów na Przepis Dnia.
To świetna reklama dla przepisu, zwłaszcza w czasie trwania fazy głosowania w konkursie "Najlepsze przepisy Przepisowni".