Forum Tm3300

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

11 odpowiedzi | Ostatni wpis

Kurcze strasznie mi przykro nie ma tego modelu Aw

A byłam prawie pewna że to ten .

Pozdrawiam  wszystkich Katarzyna

Kasiu,

byłabym Ci bardzo zobowiązana za pomoc..Andzia11101958

Zapytałam koleżankę o ten model , ponieważ wydaje mi się że właśnie taki ma jej babcia .

Jak tylko się coś dowiem dam znać Smile

Pozdrawiam  wszystkich Katarzyna

Alu,

zgodnie z Twoją sugestią próbuję się skontaktować z Mixi.

Natomist poniższy link to, adres pod ktorym można zobaczyć model, którego jestem szczęśliwą posiadaczką.

https://www.youtube.com/watch?v=3dQbcSYOWEk

Andzia58

Bardzo dziękuję za miły kontakt. Pozdrawiam.

Andziu - napisz do Mixi, może uda jej się zdobyć instrukcję.

Nawet nie słyszałam o takim modelu, jeżeli możesz to wstaw proszę zdjęcie. Toż  to już zabytek pewnie, a z tego co piszesz to "stary, ale jary" - ciągle na chodzie. Bigsmile

Pozdr. Ala                   Lepiej zaliczać się do niektórych niż do wszystkich

Andziu, przykro mi bardzo ale nie pomogę... Gdyby to było urządzenie ciut młodsze, czyli TM21 to przyjechałabym do Ciebie (bo mam blisko Smile  ) Ale zupełnie nie znam wcześniejszego modelu. Pytałam starszych koleżanek i one też nie poradzą... żadna nie ma instrukcji ani książki od tego modelu.

Pozdrawiam, Ela

Mój blog kulinarny:

http://ziolowaszuflada.blogspot.com/

Smile

Bardzo dziękuję za chęć pomocy . Byłabym bardzo wdzieczna . Pozdrawiam.

Anna z Milanówka, ale urodzona w Łodzi.

Witaj ja w prawdzie posiadam TM31 ale dziewczyny mają teżTM21 i jak tylko tu zajrzą to chętnie pomogą Wink

Hania z Łodzi:
Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.

Jestem nową użytkowniczką Thermomixa. Zaczynam od archaicznego modelu Themomiksa tj.Tm 3300. Instrukcję obsługi zdobyłam poprzez tłumaczenie z języka francuskiego. Jest ona raczej lakoniczna. Może ktoś z Państwa posiada taki dokument. Ponadto przepisy mam z nowszego modeluTm21. Czyli jeśli np.chcialabym upic ciasto to nie posida on funcji interwału. Chciałabym, żeby mi ktoś pomógł rozpracować podstawowe funkcje tego urzadzenia. Myślę,że zawsze ktoś z Państwa korzystał z w/w urządzenia. Bardzo proszę tylk, żeby mi nie radzić kupna nowszego modelu, bo przynjmniej w najbliższym czsie nie jest to możliwe. Pozdrawiam wszystkich i czekam na konstruktywną pomoc i z góry dziękuję za wsparcie. Cooking  4