Forum Tm3300
Kurcze strasznie mi przykro nie ma tego modelu
A byłam prawie pewna że to ten .
Kasiu,
byłabym Ci bardzo zobowiązana za pomoc..Andzia11101958
Zapytałam koleżankę o ten model , ponieważ wydaje mi się że właśnie taki ma jej babcia .
Jak tylko się coś dowiem dam znać
Alu,
zgodnie z Twoją sugestią próbuję się skontaktować z Mixi.
Natomist poniższy link to, adres pod ktorym można zobaczyć model, którego jestem szczęśliwą posiadaczką.
https://www.youtube.com/watch?v=3dQbcSYOWEk
Andzia58
Bardzo dziękuję za miły kontakt. Pozdrawiam.
Andziu - napisz do Mixi, może uda jej się zdobyć instrukcję.
Nawet nie słyszałam o takim modelu, jeżeli możesz to wstaw proszę zdjęcie. Toż to już zabytek pewnie, a z tego co piszesz to "stary, ale jary" - ciągle na chodzie.
Andziu, przykro mi bardzo ale nie pomogę... Gdyby to było urządzenie ciut młodsze, czyli TM21 to przyjechałabym do Ciebie (bo mam blisko ) Ale zupełnie nie znam wcześniejszego modelu. Pytałam starszych koleżanek i one też nie poradzą... żadna nie ma instrukcji ani książki od tego modelu.
Pozdrawiam, Ela
Bardzo dziękuję za chęć pomocy . Byłabym bardzo wdzieczna . Pozdrawiam.
Anna z Milanówka, ale urodzona w Łodzi.
Witaj ja w prawdzie posiadam TM31 ale dziewczyny mają teżTM21 i jak tylko tu zajrzą to chętnie pomogą
Jestem nową użytkowniczką Thermomixa. Zaczynam od archaicznego modelu Themomiksa tj.Tm 3300. Instrukcję obsługi zdobyłam poprzez tłumaczenie z języka francuskiego. Jest ona raczej lakoniczna. Może ktoś z Państwa posiada taki dokument. Ponadto przepisy mam z nowszego modeluTm21. Czyli jeśli np.chcialabym upic ciasto to nie posida on funcji interwału. Chciałabym, żeby mi ktoś pomógł rozpracować podstawowe funkcje tego urzadzenia. Myślę,że zawsze ktoś z Państwa korzystał z w/w urządzenia. Bardzo proszę tylk, żeby mi nie radzić kupna nowszego modelu, bo przynjmniej w najbliższym czsie nie jest to możliwe. Pozdrawiam wszystkich i czekam na konstruktywną pomoc i z góry dziękuję za wsparcie.