Forum Thermomix na You Tubie
Dzięki Mixi :) szukałam wcześniej sama, ale chyba miałam zły adres. Uprościłaś mi życie! posłałam już link dalej
Tak, jak już napisałam to kanał międzynarodowy i na razie dostępne filmy mają tytuły angielskie lub lektorów.
Większość z nich można obejrzeć bez znajomości języka angielskiego.
Uważam, że brak polskiej wersji językowej to brak szacunku dla polskiego nabywcy i użytkownika.
Część filmików można przejrzeć bez znajomości angielskiego:
http://www.youtube.com/watch?v=9IRlCKhn-a0&list=TLOViv0uGAW91g753fJnZwIHX62TIXCkO8
Zajrze w wolnej chwili :D tez bym wolala aby byl dostepny jezyk polski ale sobie popatrze :D
Mixi, cieszę się, że malutkimi kroczkami Firma zaczyna się reklamować w mediach. "Reklama dźwignią handlu. " Może to wytarty slogan, ale ciągle aktualny.
Apel o język polski nie jest tylko mój. Zauważ Mixi, że generalnie w handlu i nie tylko w handlu , obowiązują napisy , instrukcje itp w języku polskim. Może dla młodego pokolenia angielski nie jest problemem, ale dla osób starszych , którzy uczyli się obowiązkowo języka rosyjskiego, angielski jest obcy. Ja należę do tych drugich i (angielskiego uczyłam się trochę i nie pamiętam wiele). Moi rówieśnicy podobnie, wręcz się denerwują jak cos jest pisane w obcym języku. Dlatego o tym piszę bo nie potrafię klaskać , kiedy coś nie jest do końca tak, jak być powinno. Nie oznacza to, że jestem pesymistką i malkontentką. Mam po prostu swoje zdanie.
Ja jeszcze nie miałam czasu na przejrzenie wszystkich filmów ale na pewno z miłą chęcia to zrobię " width="19" height="19" /> POZDRAWIAM
Czy przejrzałyście filmy z przepisami? Czy podoba Wam się któryś z nich?
Gabi j.angielski jest międzynarodowy, dlatego jest tam użyty. A na pewno zostaną dołożone starania żeby dodać element krajowy.
Byłoby miło po prostu cieszyć się nowymi możliwościami
Bez znajomości angielskiego to i tak fajnie ogląda się te filmiki. My prezenterzy możemy pokazać klientom. Nasz WSPÓLNY międzynarodowy thermomix jest widoczny wszędzie. POZDRAWIAM. " width="19" height="19" />
Na swoje zapytanie o język, otrzymałam odpowiedż ze strony, że to strona międzynarodowa. No i co z tego? Powinien byc język do wyboru skoro strona międzynarodowa.
Fakt po angielsku i trzeba czytać napisy .Ja niestety nie znam angielskiego więc to nie dla mnie .Wnerwia mnie traktowanie j.angielskiego jako drugiego obowiązującego u nas.Wszyscy muszą znać
Dzięki Mixi ! Zajrze sobie w weekend.
Mixi, dlaczego to po angielsku? Czy my nie mamy swojego języka?
Mixi dzięki za link
:DSkopiowałam w wolnym czasie zajrzę :D
byłam juz zajrzałam na chwilke troche więcej czasu bedzie to popatrzę
Od dzisiaj Thermomix ma oficjalny kanał na YouTubie Zapraszamy do subskrybowania i miłego oglądania filmów Thermomixowych: