Forum Thermomiś zmienił oblicze mojhej kuchni :-)
Ja posiadam TM od 14 lat i nie wyobrażam sobie bez niego codziennych zajęć w kuchni
Witam, po tylu latach użytkowania masz zapewne masę własnych przepisów Zachęcam do publikowania. Pozdrawiam, Ela z Mazowsza
Ja posiadam TM od 14 lat i nie wyobrażam sobie bez niego codziennych zajęć w kuchni
oj, tak Idealna sprawa... Cieszę się, że coraz więcej osó wypowiada się w tym temacie :)
Zastanawiałam się czy kupić? Opłaciło się!
Zastanawiałam się czy kupić? Opłaciło się!
Idealna sprawa z tym TM. To cudeńko zrewolucjonizować moja dotychczasową kuchnię. Już nie zastanawiam się pół dnia co tu upichcic na obiad.
Moja milosc do TM tez trwa, i nie ustannie jestem pod jego wrazeniem. Aczkolwiek zmodyfikowalam niektore przepisy z ksiazki Radosc gotowania - teraz sa smaczniejsze
Bo na tym Lwico polega nasza przygoda ,coś wiesz, coś sprawdzasz ale miłość zostaje . Dziel się swoim doświadczeniem i przepisami .
Moja milosc do TM tez trwa, i nie ustannie jestem pod jego wrazeniem. Aczkolwiek zmodyfikowalam niektore przepisy z ksiazki Radosc gotowania - teraz sa smaczniejsze
Fa\zgord, nie tylko Twoja żona. Ja też i jeszcze pewnie wiele innych, nie tylko żon.
Witaj Kasiu To jest miłość nieuleczalna
Pozdrawiam bardzo serdecznie Grażyna ze Szczecina
Moja żona nie umie już gotowac inaczej.
Zanim kupilam TM zastanawiała się, czytałam opinie, rozmawiała z rodzinka używającą. Dość sceptycznie podchodziłam do entuzjastycznych wypowiedzi jak to niby zmienia życie...
Teraz jestem w nim bezgranicznie zakochana