Forum TM nadaje się do wszystkiego :)
Szkoda, że wciąż tak mało osób o nim wie. Kto ma pomysł na zachęcenie większej liczby rodzin? Może tak burza mózgów?
Thermomix bardzo ułatwia życie i skraca czas przygotowania potraw ,ale kto go nie ma to o tym nie wie
Dziewczyny przeoczyłam wiadomość :D już pisze :D mój kochany staruszek działa bez zarzutu już 12 lat - no z małą przerwą jak stał zapomniany, ale od dłuższego czasu używam go niemal codziennie i nic się w nim nie psuje, noże się nie tępią, nic się nie dzieje :D powiem szczerze, że wart jest swojej ceny niektóre sprzety niestety musimy wymieniac co jakiś czas bo sie psują a mój TM nie jestem z niego bardzo zadowolona i już nie wyobrażam sobie bez niego zycia. Polecam go wszystkim :D jest po prostu wieczny i zawsze pomocny
Marzenko jak działa Twój Staruszzek? Pozdrawiam :D
Magi, powiedz więcej o swoim "staruszku"TM, czy się psuł, czy coś w nim wymieniałaś? To podbudowuje opinię o jego jakości, a to z kolei jest ważne dla osób , które dopiero go kupiły i nie są pewne swojej decyzji.;)
Ja mam swój od 2000 roku i jestem z niego bardzo zadowolona. Był czas kiedy stał i się kurzył ale wrócił do łask i teraz robie w nim prawie wszystko Staruszek ale najlepszy
A ja mam 2;) ... ale zazwyczaj uzywam tylko jednego, bo drugiego mi szkoda;)
Gratulacje! Ja odkąd mamy TM prawie nie używam kuchenki (jedynie piekarnik). Dodatkowy plus - myję tylko TM i nie muszę tak często myć kuchenki Zgadzam się, że czasami przydałyby się dwa na raz.
Wow, prawdziwa Wielkanoc z Thermomixem
Tydzień przed świętami spaliła mi się płyta indukcyjna, co było przyczynkiem do prawdziwego testu dla TM, muszę przyznać że zdał go na 100%, zrobiłam babki, karpatkę, sernik na zimno, galaretki, gotowałam jajka, podgrzewałam kiełbasę, warzywa, roztapiałam czekoladę w kąpieli wodnej, jedynym mankamentem było że TM jest tylko jeden więc nie można robić jednocześnie słodkiego z konkretem, ale i tak dało radę połączyć kilka rzeczy (np. podgrzewanie kiełbasy z gotowaniem jaj). Pozdrawiam świątecznie